Orfis’ten modern ve kullanışlı mobilyalar

Güncelleme Tarihi:

Orfis’ten modern ve kullanışlı mobilyalar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2023 13:26

Mobilya markası Orfis hakkında açıklamalarda bulunan Orçelik Pazarlama ve Satış Müdürü Emre Hatipoğlu, “Hali hazırda 44 ülkede, özellikle orta doğu ülkelerinde ciddi bir pazara sahibiz. Modern, ergonomik ürünleri müşterilerimizle buluşturuyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 

Orçelik Pazarlama ve Satış Müdürü Emre Hatipoğlu, Orfis markası hakkında bilgiler verdi. Hatipoğlu, bu yılın mobilya trendleri, müşterilerin değişen alışveriş tercihleri ve markanın hedeflerini anlattı.

Küresel salgın ardından uzun süre evde çalışan ofis çalışanları tekrar çalışma ofislerine döndü. Peki ofis mobilyalarından beklentileri değişti mi?

Evlerde vakit geçirme süreleri arttığı için daha rahat mobilyalar tercih edilmeye başlandı. Evden çalışan sayısı arttığı için daha minimal tasarımlı home office mobilyaları tercih edilmeye başlandı. Biz de bu sürece uygun yeni tasarımlar ile pazarda yerimizi aldık.

Orfis’ten modern ve kullanışlı mobilyalar

 

Haberin Devamı

Peki Orfis tasarımcıları ve mühendisleri nasıl ofis mobilyaları tercih ediyor?

Ofisimizde daha yalın, az metrekarede daha çok insan çalışabilecek sistemler kurmaya çalışıyoruz. Piyasadan farklı olarak ofis için tasarımlarımız; fonksiyonel, modern ve ergonomik ürünlerden oluşuyor.

 

2023 Ofis mobilya trendleri nelerdir?

Bu yıl ofis mobilya trendleri zeminlerde ve duvarlarda beton görünümü ve gri tonlarıdır. Koltuklarda ve ofis mobilyalarında canlı renkler seçerek sıradanlıktan uzaklaşmaktadırlar. Ofislerde led ışıkla göz yormayan aydınlatmalar seçiliyor ve doğal ahşap ve doğal ahşap görünümlü kaplamalar tercih ediliyor.

 

Orfis Türkiye'de bilinen bir marka. Markanın yurtdışı pazar hedefleri var mıdır?

Hali hazırda 44 ülkede, özellikle orta doğu ülkelerinde ciddi bir pazara sahibiz. Bununla birlikte yakın gelecek hedeflerimiz arasında Amerika ve Orta Asya ülkeleri pazarlarında yer almak istiyoruz.

Orfis’ten modern ve kullanışlı mobilyalar

 

Haberin Devamı

Bu yıl Orfis'i yurt içi ve yurtdışı hangi fuarlarda göreceğiz? 

İstanbul ve İzmir fuarlarında alıcılarımızla buluşuyoruz. Yurt dışında Dubai ve bazı yerel fuarlara sanal katılım göstereceğiz

 

Her şeyi bilgisayarımız başından satın almaya başladık. İnsanlar ofis mobilyalarında hangi ürünleri internet üzerinden almaya karar veriyor, hangi ürünler için hala görüp dokunup satın almaya karar veriyor?

İnternet müşterilerimiz ağırlıklı olarak ev tipi çalışma masalarını tercih etmektedirler, bu masaların yanı sıra konsept dolap tasarımlarımız da müşteride karşılık bulmaktadır. Koltuklar ve fonksiyonel ürünlerimiz ise mutlaka fiziki olarak denenip alınmak isteyen ürünler arasında yer alıyor. Koltuklarımızın ergonomik olması, müşterilerin mutlaka bu deneyimi yaşayarak almasına sebep olmaktadır.

 

Haberin Devamı

Orfis markası çelik mobilyada lider bir marka olan Orçelik ile kardeş marka konumunda. Bu kardeşliğin ofis mobilyalarının üretimindeki avantajlarından bahseder misiniz?

Orçelik bizim firma ismimiz Orfis ise ofis mobilyası markamızdır. Bu birliktelik bize çok şey kazandırdı. Ofis mobilyalarında çelik ve ahşabın birleşimini müşterilerimize en iyi şekilde sunabiliyoruz. Mobilyanın tüm basamakları tek fabrikamızda üretildiği için herhangi bir sorunda çözüm tek odaklı hallediliyor. Ayrıca tasarımlarda çelikle ahşabı istediğimiz gibi işleyebiliyoruz bu da bizi diğer firmalardan ayırıyor.

 

Orfis showroomu organize sanayi bölgesinde kalmaya devam edecek mi yeni lokasyonlarda da görecek miyiz?

Haberin Devamı

Organize sanayi bölgesinde daima bir showroomumuz olacak ancak bu diğer bölgelerde göremeyeceğimiz anlamına gelmiyor. Tabii ki şehir merkezinde de bir adet showroom düşünüyoruz. Gelecek dönemlerde çözüm merkezlerimizi İzmir merkezde görebilirsiniz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!