Ömer Gürbüz: Sonbaharın romantizmi düğün fotoğraflarınıza yansısın

Güncelleme Tarihi:

Ömer Gürbüz: Sonbaharın romantizmi düğün fotoğraflarınıza yansısın
Oluşturulma Tarihi: Ocak 17, 2022 12:01

Konsept düğün fotoğrafları alanında öncü isimlerden Ömer Gürbüz, sonbahar mevsiminin o özel gün için çekilen fotoğraflara romantizm eklediğini söyledi. Gürbüz, “Her mevsimin kendine özgü güzellikleri var ama sonbahar, sararmış ve kurumuş yapraklarıyla, hafiften esen rüzgarıyla, puslu havasıyla fotoğraflarda bambaşka etki yaratıyor. Hazan mevsiminde çekilen, kahverengi tonlarının hakim olduğu kareler kendine tekrar tekrar baktıran cinsten oluyor” dedi.

Haberin Devamı


DETAYLARA YER VERİLEBİLİR
Ömer Gürbüz, çiftlerin hayatında bir dönüm noktası olan düğünlerini ölümsüzleştiren o özel fotoğraf çekiminde sonbahara özgü detayların da aksesuvar olarak kullanılabileceğini belirtti. Gürbüz, “Sonbahar denince aklımıza ilk olarak kurumuş yapraklar, şemsiyeler, ince hırkalar gelir. Tüm bu detaylara düğün fotoğraflarında yer verilebilir. Böylece daha etkileyici ve romantik fotoğraflar elde edilebilir” diye konuştu.

YAĞMURDAN SAKIN KORKMAYIN
Ömer Gürbüz, yağmur yağma ihtimalinden çekinen çiftler için de şunları dile getirdi: “İşini iyi bilen bir fotoğrafçıyla yağmur altında muhteşem kareler yakalanabilir. Islanmak istemeyen çiftler ise kapalı mekanlarda, yine sonbahara özgü unsurlarla yapılacak bir çekimle o günü ölümsüzleştirebilir. Örneğin Ege Bölgesi’nde bir sahil kasabasında ağaçlarla çevrili eski bir ev etkileyici bir fon olabilir.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!