Ömer Gürbüz: Düğün fotoğrafçısının hata yapma lüksü yok  

Güncelleme Tarihi:

Ömer Gürbüz: Düğün fotoğrafçısının hata yapma lüksü yok
Oluşturulma Tarihi: Kasım 02, 2021 15:03

Düğün fotorafçılığı alanında uzman isimlerden Ömer Gürbüz, mesleğin önemine dikkat çekti. Düğün fotoğrafçılarının hayattaki en heyecanlı günlerini yaşayan çiftlerin mutluluklarını ölümsüzleştirdiğini belirten Gürbüz, “Düğün hem gelin, hem damat, hem de aileleri için çok özel bir seremoni. Yaşanan anlar gelip geçer, ancak o günün fotoğrafları sonsuza dek yaşar. Bu yüzden düğün fotoğrafları evlenen her çift için önemlidir. Ancak düğün sırasında fotoğrafçının yapacağı hatalar gelin ve damat için ömür boyu sürecek hayal kırıklıklarına yol açabilir” dedi.

Haberin Devamı

 

HAYAL KIRIKLIĞI YARATABİLİR

Her fotoğrafçının düğün çekimi yapamayacağını ifade eden Ömer Gürbüz, “Düğün fotoğrafçısı uygun ekipmana ve bu alanda tecrübeye sahip olmalı. Düğün süresi kısıtlı olduğundan zamanlama konusu da çok önemli. Fotoğrafçının tam imzalar atılırken herhangi bir nedenle çekim yapamaması düğün sahiplerinin hayal kırıklığı yaşamasına neden olabilir. Dolayısıyla bu iş büyük dikkat ve titizlik gerektirir” diye konuştu.

Bu yıl İzmir ve Muğla kıyılarında dış çekim çalışmalarıyla da sosyal medyada yoğun ilgi gören Gürbüz, mesleğini en iyi ve en doğru şekilde yapmak istediğini aktardı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!