Okulu geri istediler

Güncelleme Tarihi:

Okulu geri istediler
Oluşturulma Tarihi: Eylül 03, 2016 14:07

Okulu geri istediler

Haberin Devamı

İZMİR'de, 13 Ağustos 2016 tarihinde kanun hükmünde kararname ile kapatılan Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji'nin velileri, öğrencileri, öğretmenleri ve çalışanları okulu geri istedi.
Kapatılan Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Fatih Koleji'nin velileri, öğrencileri, öğretmenleri ve çalışanları okulun kapatıldığı günden bugüne her gün okulun önünde nöbet tutuyorlar. 52 yıldır Türkiye'de, İzmir'deki tek şubesiyle eğitime gönül verdiğini belirttikleri köklü eğitim kurumunun kapatılmasıyla yaklaşık 1800 öğrenci, 400 öğretmen ve çalışanın mağdur edildiğine dikkat çekiliyor. İFK ailesi, kapatıldığı ilk günden bu yana, okulun yeniden açılmasına yönelik taleplerini dile getiriyor.
Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Koleji Genel Müdürü Ali Rıza Doğanata ve Okul Velileri "Yılmadan her gün yeni bir ümit ışığı ile yolumuza kaldığımız yerden devam etmek tek amacımızdır. Okulumuzun biz İzmir Özel Fatih Koleji Ailesine geri verilmesi istiyoruz. Bu inancımızla haklı mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!