Ödüllü projede teslim zamanı

Güncelleme Tarihi:

Ödüllü projede teslim zamanı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2021 14:23

Yaklaşık 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dev bir kompleks olarak dizayn edilen Yücesoy Kuzeyşehir, sosyal yaşam alanlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Haberin Devamı

 

GAYRİMENKUL sektörünün İzmir’deki güçlü aktörlerinden Yücesoy Mühendislik, Menemen’de hayata geçirdiği Yücesoy Kuzeyşehir’de kasım itibariyle teslimlere başladı. Sign Of The City Awards Ödülleri’nde “Türkiye’nin Devam Eden En İyi Çok Katlı Konut Projesi” ödülüne layık görülen Yücesoy Kuzeyşehir, Menemen’in en merkezi noktasında, dünya standartlarında ayrıcalıklı bir yaşam alanı olarak inşa edildi.

Ödüllü projede teslim zamanı

DEV BİR KOMPLEKS
Sosyal yaşam alanlarıyla ön plana çıkan ve sosyal donatılarıyla da fark yaratan Yücesoy Kuzeyşehir, 22 bin metrekarelik peyzaj alanıyla dev bir kompleks olarak dizayn edildi. Site sakinlerinin tüm ihtiyaçlarına kendi bünyesinde cevap veren projede ayrıca 2 bin 350 metrekare spor salonu, 7 havuz, spa, sauna, hamam, çift pota kapalı basketbol sahası, squash salonu, kafeterya, roof bar, kütüphane, tenis kortu, koşu ve yürüyüş parkuru, çocuk oyun odası, gastronomi odası, açık amfi, alışveriş merkezi, 3 kafe, kapalı ve açık otopark bulunuyor.

Haberin Devamı

KONUT İHTİYACINA CEVAP
Firma yetkilileri, “Yücesoy Kuzeyşehir aynı zamanda alıcısına kar getiren yatırım araçlarından biri. Bugünün ekonomik konjonktüründe bu özelliklere sahip bir sitede oturmanın maliyeti ulaşılabilir rakamlar olmadığı gibi İzmir’de benzer metrekarelerde sosyal alan vaat eden başka bir proje henüz yok. Yücesoy Mühendislik, Kuzeyşehir’den hemen önce Yücesoy Mahalle’nin teslimlerini de tamamladı. Bakırçay Üniversitesi’nin açılmasıyla birlikte bölgede yaşanan konut ihtiyacını büyük ölçüde karşılayan projede satışlar sürüyor” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!