O geleneği devam ettirdi

Güncelleme Tarihi:

O geleneği devam ettirdi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 18, 2021 21:16

Op. Dr. Mehmet Söyler, hocasının başlattığı geleneği, öğrencisiyle devam ettirdi. Söyler, “Batıgöz’de hekim olmanın yanı sıra, göz operasyonuyla sağlığına kavuşan bir birey olmanın gururunu yaşadım” dedi.

Haberin Devamı

BATIGÖZ Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Mehmet Söyler, yakın zaman önce geçirdiği presbyond lazer göz cerrahisi operasyonunda kendi yetiştirdiği öğrencisi Op. Dr. Murat Direl’den destek aldı. Söyler, “Yıllar önce hocam Prof. Dr. Erol Yıldırım, katarakt operasyonunda nasıl bana güvenmişse, göz sağlığım konusunda ben de öğrencim Op. Dr. Murat Direl’e kendimi emanet ettim. Böylece hem bir geleneği devam ettirdim hem de güvenilir ellerde olmanın huzur ve mutluluğunu yaşadım” dedi.

UZMAN BİR KADRO

Op. Dr. Mehmet Söyler, “Batıgöz Sağlık Grubu; başarısını yenilikçi tedavi yöntemlerine yatırım yapmaya ve bu teknolojileri en etkin biçimde kullanan hekimlerine borçlu. Alanında referans gösterilen uzman hekimlerden oluşan özel bir kadroya sahibiz. ReLEx® Smile Lazer teknoloji ve tedavi yöntemlerini de en efektif biçimde kullanıyoruz. Danışanlarımızın göz sağlığı sorunlarıyla ilgili rahatsızlıklarını tedavi ederken, zaman zaman hekim olarak bizler de bu konuda sorun yaşayabiliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

GURUR VE MUTLULUK

“Kısa bir süre önce, ben de bir göz operasyonu geçirdim” diyen Söyler, şöyle devam etti: “Bir zamanlar öğrencisi olduğum hocam Prof. Dr. Erol Yıldırım, katarakt operasyonunda nasıl bana güvenmişse, ben de aynı şekilde bünyemizde yetişen ve öğrencim olan Op. Dr. Murat Direl’e aynı inançla güvendim. Bu sürecin benim için anlamı çok büyük. Göz sağlığı alanında A’da Z’ye her donanıma, teknolojik yetkinliğe ve uzmanlığa sahip olan Batıgöz Sağlık Grubu’nda hekim olmanın yanı sıra, göz operasyonuyla sağlığına kavuşan bir birey olmanın gurur ve mutluluğunu da yaşadım.”

ÖNEMLİ BİR İLKE İMZA

Batıgöz Sağlık Grubu Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Murat Direl ise “Op. Dr. Mehmet Söyler, 2012 yılında Avrupa Katarakt ve Refraktif Cerrahlar Derneği’nin (ESCRS) İtalya’daki 30’uncu kongresinde canlı yayında katarakt ameliyatı yaparak önemli bir ilke imza atan bir hocamız. Kendisi hem çok başarılı bir göz doktoru hem de göz doktorlarını ameliyat eden, bu camiada büyük saygınlığı olan ve duayen kabul edilen bir isim. 5 yıldır onun öğrencisi olarak bize öğrettiklerinin ışığında, presbyond lazer göz cerrahisi operasyonunu gerçekleştirmiş olmak, benim için büyük bir onur” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!