Muratbey Uşak yabancılarda tam isabet

Güncelleme Tarihi:

Muratbey Uşak yabancılarda tam isabet
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 13, 2017 14:13

Muratbey Uşak yabancılarda tam isabet

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)- TAHİNCİOĞLU Basketbol Süper Ligi'nde 11 yeni transferle kadrosunu haziran ayından şekillendiren Muratbey Uşak'ın antrenörü Ozan Bulkaz, Uşak Belediyesi ve yönetimin desteğiyle yabancı futbolcularda ilk tercihleri olan yabancı oyuncuları aldıklarını söyledi.
Ozan Bulkaz, bir internet sitesine yaptığı açıklamada, "Belediye Başkanımız Nurullah Cahan ve Kulüp Başkanımız Ali Rıza Çümen borçları kapatıp transferde elimizi kuvvetlendirdiler. İyi bir takım kurduk. Yabancılarda birinci tercihlerimizi aldık" dedi. Yeni transferlere de değinen Ozan Bulkaz, şu bilgileri verdi:
"Richard Solomon, ribaund ve bloklarda etkili. Hem oynamaya hazır, hem de gelişim gösterecek yabancıların yanı sıra, Markota gibi deneyimli, ağabeylik ve liderlik yapacak oyuncu aldık. Yerliler atletik ve potansiyele sahip. Özellikle Şafak ve Tayfun'dan büyük çıkış bekliyoruz."
Son 4 yılda Eli Holman, Eric Buckner, Khem Birch, Zach Auguste gibi vitrine taşıdıkları isimlerin önemli kulüplere gittiklerini belirten Bulkaz, "Bizim ödülümüz bu oyuncuların bizleri unutmayıp her fırsatta arayıp teşekkür etmeleri" ifadesini kullandı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!