Muratbey Uşak Sportif'ten ikinci şampiyonluk

Güncelleme Tarihi:

Muratbey Uşak Sportiften ikinci şampiyonluk
Oluşturulma Tarihi: Eylül 25, 2016 13:01

Muratbey Uşak Sportif'ten ikinci şampiyonluk

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Ligi takımlarından Muratbey Uşak Sportif, katıldığı ikinci özel turnuvada da şampiyon oldu.
Daha önce 8-10 Eylül tarihlerinde ev sahipliğini yaptığı Kurtuluş ve Demokrasi Şehitleri Kupası'nı kazanan Muratbey Uşak Sportif, Bursa'daki 16'ıncı Cevat Soydaş Turnuvası'ndan da şampiyon oldu. Kırmızı siyahlılar organizasyonda İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 86-72, Trabzonspor'u 96-79 yendikten sonra finalde Yunan temsilcisi AEK'yı 78-72'yle geçti. 
Muratbey Uşak Sportif'te hafif sakatlıkları nedeniyle dinlendirilen Hazell, Kairys, Mesut ve Özcan, AEK finalinde oynamazken Lyons 23 sayı, 8 asist, Monroe 19 sayı, 8 ribaund, Mckissic 16 sayı, 4 ribaundla galibiyete katkıda bulundu. Sezon öncesi oynadığı toplam 8 hazırlık maçında 6 galibiyet alan Muratbey Uşak, son sınavda yarın saat 16.00'da yine Bursa'da Tofaş'la karşılaşacak. Muratbey Uşak Sportif'in FIBA Şampiyonlar Ligi'ndeki muhtemel rakipleri AEK Larnaca ve Cluj, 1'inci Eleme Turu'ndaki ilk maça salı günü çıkacak.

FOTOĞRAF
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!