Muratbey Uşak Sportif'te sözleşme sıkıntısı

Güncelleme Tarihi:

Muratbey Uşak Sportifte sözleşme sıkıntısı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 25, 2016 14:05

Muratbey Uşak Sportif'te sözleşme sıkıntısı

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto Basketbol Lig takımlarından Muratbey Uşak Sportif'te tüm oyuncuların sözleşmesinin sona ermesinin sıkıntısı yaşanıyor.
Sezon başında yeni bir takım kuran kırmızı siyahlılar, kontratı sona eren oyuncularla yeniden anlaşamazsa, yine silbaştan bir ekip oluşturacak. Khem Birch ve Paul Harris gibi başarılı bir sezon geçiren isimleri kadroda tutmalarının çok zor olduğunu söyleyen Genel Menajer Fatihhan Erdoğan, "Sergiledikleri performans yüzünden ücretleri astronomik düzeye çıktı" diye konuştu. Yine sezon içinde farklı kulüplerden teklifler alan yabancılardan Watson, Harrison ve Kairys'in takımda kalmak istediklerini belirten Erdoğan, açıklamasına şöyle devam etti:
"Biz de kadrodan memnunuz ve birçok isimle yeniden anlaşmak istiyoruz. Gelecek sezon yeni kadro kurma riskine giremeyiz. Ancak önümüzdeki dönem çift kulvarda mücadele edeceğiz. Bütçemizi artırmamız, lig ve Avrupa'yı aynı anda götürecek kadro kurmamız şart. Listemizde takıma güç katacak isimler var. Birkaç haftaya kadar iç ve dış transferde somut adımlar atarız." 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!