Mozart Akademi’den umut sezonu

Güncelleme Tarihi:

Mozart Akademi’den umut sezonu
Oluşturulma Tarihi: Eylül 12, 2021 15:31

MOZART Akademi ve pandemi öncesi İzmir sanat hayatına kattığı yeni sahnesi Mozart Performans Sanatları Merkezi, salgın nedeniyle birlikte çalışamadıkları günlerin kaybını gidermek üzere yeni sezona özel kampanyaları ile hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Bu süreçte sanatsal aktivite ve eğitimlerden uzak kalan, özlemle gün sayan tüm sanatseverler için yeni başlayacak sezonu ‘umut sezonu’ olarak adlandıran kurum, bu başlık altında pek çok faaliyet gösterecek. Umut sezonunda ilk adım olarak öncelikle daha fazla çocuğa ulaşmak istediklerini söyleyen İlhan-Fatma Cinpir çifti, bu kez amaçlarının çocukların içinde yer aldığı profesyonel gruplar oluşturmak olduğunu belirtti. Çift, “Bu kez kendi sahnemiz olan Mozart PSM’de düzenli olarak sahne eserlerinde görev alacak profesyonel bir çocuk komedi ekibi oluşturup sahnenin yanı sıra TV kanallarında yer almalarını sağlamak olacak” dedi.

30 ÇOCUK ALINACAK

İzmir Çocuk Komedi Ekibi için seçme yöntemiyle 30 çocuk alınacağını, ilgilenenler için duyuruların çok yakında sosyal medya hesaplarından yapılacağını kaydeden İlhan-Fatma Cinpir, “Umut sezonunda ikinci hedef olarak eğitim ve sanat seferberliği başlatacağız. İzmir içi ve dışı yeni şubelerle daha çok kişiye eğitim hizmetlerimizi yaymaya çalışacağız. 3 sezondur hem İstanbul, hem de İzmir’de gösterilere devam eden Annie Müzikali bu yıl bir adım daha atarak Ankara’da duyurulara başladı. Bu müzikalde görev almak isteyen 8-16 yaş arası çocuk ve gençler www. annieturkiye.com sitesinden başvurabilir. Bireysel enstrüman ile koro-orff-drama gibi toplu eğitimler için bilgi almak isteyenler (0232) 465 00 34 numaralı telefondan bize ulaşabilirler” ifadelerini kullandı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!