MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

Güncelleme Tarihi:

MODEKO’da Manisa rüzgarı esti
Oluşturulma Tarihi: Nisan 14, 2021 23:35

32. MODEKO’da yer alan Manisalı Efsane Mobilya, Sina Mobilya, Işıkal Mobilya, Erinöz Mobilya, Golden Life Mobilya ile Bermudo Mobilya firmaları da yeni sezon ürünleri ve tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

KISITLAMALAR nedeniyle ara verilen fiziki ticari fuarlar, İzmir’de MODEKO 2021 ile yeniden başladı. “Güvenli Fuar Alanı” belgeli Fuar İzmir’de MODEKO 2021 32. Uluslararası İzmir Mobilya Fuarı, sektörün buluşma noktası oldu. Sektörün en prestijli 300’e yakın markasının yer aldığı MODEKO 2021 Fuarı’nda yerli ve yabancı nitelikli ziyaretçileri ağırladı. 6-9 Nisan’da gerçekleştirilen 32. MODEKO’da Manisalı firmalar da fuarın gözdesi oldu. Fuarda yer alan Manisalı Efsane Mobilya, Sina Mobilya, Işıkal Mobilya, Erinöz Mobilya, Golden Life Mobilya ile Bermudo Mobilya firmaları da yeni sezon ürünleri ve tasarımlarıyla büyük beğeni topladı.


MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

Haberin Devamı

Sektöre adını yazdırmayı başardı

BİRBİRİNDEN şık aksesuar ve tamamlayıcı ürünlerini fuarda ziyaretçilerle buluşturan Golden Life Mobilya, sıradışı ürün yelpazesiyle katılımcı firmalar arasında fark yarattı, aksesuar tutkunu ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Fuara Golden Life mobilya aksesuar ve Mesir Plastik olarak 2 markayla katıldıklarını belirten firma sahibi Mustafa Savran, “2004’te Doruk Kalıp ismiyle kalıp imalatı üretimine başlayan firmamız piyasadaki açık ve müşterilerinden gelen yoğun talep doğrultusunda 2008’den bu yana Mesir Plastik ismiyle plastik kanepe ayakları, kulplar, pantolon askılıkları ve poliüreten döküm malzemeler üretimi yapıyor” dedi.

HEM İÇERİDE HEM DE DIŞARIDA

“Türkiye’nin en büyük mobilya markalarının da tedarikçisi konumundayız” diyen Savran, şöyle devam etti: “2020 yılında ise aksesuar ve tamamlayıcı ürünlerin üretimi, satışı için de Golden Life firmasını kurarak sektörde büyümemizi sürdürdük. Manisa’da bulunan 2 satış mağazamızda ürünlerimizi alıcılarla buluşturuyoruz. Türkiye pazarında güçlü bir satış ağına sahip olmamızın yanı sıra ürünlerimizi Türki Cumhuriyetlere, Kuzey Afrika ve Orta Doğu ülkelerine ağırlıklı olarak ihraç ediyoruz. Üretim kapasitemizi arttırarak yurtiçi ve yurt dışı büyümemizi sürdüreceğiz.”

Haberin Devamı

43 yıllık tecrübenin yansıması

YAKLAŞIK 43 yıllık tecrübesiyle koltuk, oturma ve yatak gruplarıyla Manisa’da üretim yapan Işıkal Mobilya, fuarda görücüye çıkardığı modern ve estetik tasarımlarıyla ziyaretçilerin beğenisini topladı. Koltuk ve oturma gruplarında Işıkal ve Espino, yatak gruplarında ise Sleep World markalarıyla üretim ile satış yaptıklarını belirten Işıkal Mobilya Yönetim Kurulu Üyesi Tuncay Şencan, Şehzadeler’de Selimşahlar Kasabası’nda yer alan 3 bin 600 metrekarelik 2 katlı Ege Bölgesi’nin en büyük mobilya showroomları ile Şehzadeler ve Turgutlu’da yer alan mağazalarında ürünlerini sergilediklerini söyledi. İLERİ TEKNOLOJİ KULLANILIYOR Kuruldukları ilk günden beri yeniliğe, değişime ve gelişime önem verdiklerini vurgulayan Şencan, yeni sezon ürünlerinde AR-GE çalışmalarından itibaren en ileri teknoloji kullanılarak modern ve estetik tasarımlarla en iyiyi üretmek için çalıştıklarını ifade etti. Fuarda Woldenz Sofa markasıyla yer alan Işıkal Mobilya’nın çözüm ortaklarından olan Kadir Atalık ise sektörde Işıkal markasının gücünü ve kalitesini ispatladığını, firmalarının Işıkal Mobilya’la çalışmasının kendileri için çok büyük bir kazanç olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

Tasarımlarıyla
fark yaratıyor

MANİSA Şehzadeler’de 40 bin metrekarelik fabrikasında ürettiği mobilyaları dünyanın dört bir yanına ihraç eden Efsane Mobilya, ürün modellerindeki zenginlik ve göz alıcı tasarımlarıyla fuarın en çok ziyaret edilen firmaları arasında yer aldı. Avangard takımlar, koltuk takımları, köşe takımları, maksi takımlar, dinlenme ve keyif grupları, yatak, baza ve başlık modellerinde müşterilerine ürün çeşitliliği ve tasarım farklılıkları sunduklarını belirten Efsane Mobilya’nın sahiplerinden Ali Cesur, kaliteden ödün vermeden ürettikleri ürünlerini şık ve konforla birleştirdiklerini, hem satış öncesi hem de satış sonrası hizmetleriyle sektörde fark yarattıklarını söyledi.

Haberin Devamı

MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

300 BAYİ VE 600 SATIŞ NOKTASI

Efsane Mobilya’nın sahiplerinden Mustafa Cesur da 1992 yılında Manisa’da kurulan ve kurulduğu günden bugüne sürekli büyüyerek Türkiye’nin lider mobilya markalarından biri olmayı başardıklarını dile getirdi, “Efsane Mobilya, Türkiye genelinde 300’ü aşkın bayi ve 600’ü aşkın satış noktasıyla hizmet veriyor. Yurtdışında ise Almanya, Belçika, İngiltere, Fransa, Şili, Arnavutluk, İspanya, Yunanistan, Bulgaristan, Ukrayna ve Bahreyn başta olmak üzere 30’un üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Hem konforlu hem de şık

BAHÇE mobilyaları, salıncaklar ve minder gruplarında fuarın en çok ilgi gören firmalarından biri olan Erinöz Mobilya, ürünlerindeki kalitesinin konfor ve şıklıkla birleşimi dikkat çekiyor. Ziyaretçilerin özellikle metal bahçe salıncaklarına büyük ilgi gösterdiğini belirten firma yetkilisi Ahmet Gökmen, “2008 yılında Metin Erinöz tarafından kurulan firmamız, bugün Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde 11 bin metrekaresi kapalı toplam 18 bin metrekarelik tesisinde üretime devam ediyor” dedi.

MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

DÜNYANIN DÖRT BİR YANINDA

Metal bahçe mobilyaları konusunda Türkiye’nin en büyük imalatçılarından biri olduklarını dile getiren Gökmen, şu bilgileri aktardı: “Ürettiğimiz metal bahçe salıncaklarını ve bahçe mobilyası gruplarını iç piyasada 200’ün üzerinde bayi ve market zincirleri aracılığıyla müşterilerimize ulaştırıyoruz. Almanya’da bulunan Erinöz Europe GmbH şirketimiz aracılığıyla da Avrupa ülkelerine, Türkiye’den ise Türki Cumhuriyetler, Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika ülkelerine ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Sektörün gerektirdiği yenilikleri takip ederek müşterilerimize en konforlu ve kaliteli ürünleri üretmek için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Amacımız Erinöz markasını dünyanın dört bir yanda tanınır hale getirmek.”

Kaliteli yaşam alanları yaratıyor

KANEPE ve oturma grupları üretiminde sektörün güçlü firmaları arasında yer alan Sina Mobilya, fuarda sergilediği yeni kreasyonuyla önemli yurtiçi ve yurtdışı anlaşmalara imza attı. Ziyaretçilerin yoğun ilgisinden memnun olduklarını ve müşterilerine sundukları ürünleriyle kaliteli yaşam alanları yarattıklarını vurgulayan Sina Mobilya’nın sahibi Fatih Doğan, özgün, modern, estetik, şık tasarımlar ve uygun fiyat politikasıyla mobilya pazarında trendleri belirlediklerini dile getirdi.

MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

MODEKO’da Manisa rüzgarı esti

20 ÜLKEYE KENDİ MARKASIYLA

Doğan, “2005 yılında kurulan firmamız kalitesini ispatlayarak sektörün önemli bir markası haline geldi. Kurulduğu sağlam temellerin üzerinde her geçen gün büyüyen firmamız Muradiye Organize Sanayi Bölgesi’nde 12 bin metrekare kapalı, bin 500 metrekare açık toplam 13 bin 500 metrekare büyüklüğündeki tesisinde üretime devam ediyor. ‘Yaşama estetik katar’ sloganını, yenilik çizgisini, modern üretim ve pazarlama anlayışını sektördeki deneyimiyle birleştiren firmamız, aynı zamanda mobilya sektöründe standartları sürekli yükseltmeyi hedefliyor. Türkiye genelinde geniş bir satış ağına sahip olan firmamız; Libya, Moldovya, İran, Fransa, Polonya, Romanya, Almanya başta olmak üzere yaklaşık 20 ülkeye de Sina markasıyla ihracat yapıyor” dedi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!