Modayı sanatla birleştirdiler

Güncelleme Tarihi:

Modayı sanatla birleştirdiler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 19, 2022 01:14

Her yıl onlarca ülkeden binlerce ziyaretçiyi ağırlayan IF Wedding Fashion Fuarı, bu yıl da seçkin koleksiyonların sergilenme noktası olacak. 22-25 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek fuarda smokin, damatlık, takım elbise ürün gruplarının yanında gelinlik ve gece kıyafetleri gibi alanlardaki pek çok ürün ilk defa ziyaretçilerin beğenisine sunulacak.

Haberin Devamı


Dormen Cerimonia & Classic İcra Kurulu Başkanı Osman Yalvak, fuarın sektör profesyonelleri için büyük bir buluşma noktası olduğunu söyledi. Fuarda Dormen Art of Clothing (Giyim Sanatı) koleksiyonunu ziyaretçilerin beğenisine sunacaklarını kaydeden Yalvak, şöyle devam etti:

MODA SANATI SEVER

“Geçtiğimiz aylarda iklim aktivistleri çok sayıda sanat eserini hedef almıştı... Mona Lisa tablosuna pasta kreması sürülmesi, Vincent Van Gogh’un Ayçiçekleri tablosuna domates çorbası fırlatılması, Claude Monet’nin Tahıl Yığını tablosuna patates püresi atılması, sanatseverleri derinden üzmüştü. Sanat eserlerine zarar vererek değişim yapmaya çalışmaktan ziyade, eserlerden ilham alınarak dünyayı değiştirebileceğimizi düşünüyoruz. Koleksiyonumuzu tasarlarken sanat eserlerinden ilham aldık. Bununla birlikte organik ve geri dönüştürülebilir materyaller kullanarak karbon ayak izimizi asgari düzeyde tuttuk.”

Haberin Devamı

HER ZAMAN GENÇ VE DİNAMİK

Dormen Cerimonia & Classic Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Yalvak, 32 ülkeye ihracat yaptıklarını, İtalya’nın Caserta şehrinde showroom ve tasarım merkezlerinin bulunduğunu söyledi. Üç kuşaktır moda sektöründe faaliyet gösterdiklerini kaydeden Rıdvan Yalvak, “Her jenerasyon çağının gereksinimlerini Dormen’e uyarlayarak zorlu rekabet koşullarında markamızı hep genç ve dinamik tutmayı başardık” dedi.

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!