Modacı Yeliz Yasa: Bu yaz canlı renkler moda

Güncelleme Tarihi:

Modacı Yeliz Yasa: Bu yaz canlı renkler moda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 10, 2021 18:49

“By Yasa” isimli markasıyla moda dünyasına damgasını vuran Yeliz Yasa, yaz trendleri hakkında konuştu. Yasa, “Kasvetli pandemi günlerinin ardından bu yaz her yer cıvıl cıvıl ve rangarenk. By Yasa’nın da en çok canlı renklerdeki tasarımlarına talep var.” dedi.

Haberin Devamı

 

Profesyonel moda kariyerine 5 yıl önce adım atan Yeliz Yasa’nın “By Yasa” markası, bugün sosyal medyanın en çok talep gören butiklerinden. İnternet üzerindeki satışlarına büyük rağbet olduğunu söyleyen Yasa, şimdilerde üçüncü mağazasını İzmir'de  açmaya hazırlanıyor. Markasının yaz koleksiyonunu kısa süre önce tüketiciyle buluşturan Yasa, özellikle İzmirli hanımların  çok renkli tasarımları tercih ettiğini ve İzmir'den gördüğü yoğun ilgi sonrası mağazasını İzmir'de açmaya karar verdiğini söyledi. 

RENKLER ENERJİ VERİYOR

Yeliz Yasa’ya göre moda tutkunlarının bu tercihinde pandeminin etkisi büyük: “Kasvetli pandemi günlerinin ardından bu yaz her yer cıvıl cıvıl ve rengarenk. By Yasa’nın da en çok canlı renklerdeki tasarımlarına talep var. Normalde koyu renklerden vazgeçmeyenler bile artık renklerin enerjisinin farkına vardı. Trendlere uyum göstermek isteyenlere tavsiyem; renklerden korkmamaları. Sarı, turuncu, pembe, yeşil; bu yaz her rengi her yerde göreceğiz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!