MHP'den İYİ Parti'ye sert gönderme

Güncelleme Tarihi:

MHPden İYİ Partiye sert gönderme
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 14:17

MHP'den İYİ Parti'ye sert gönderme

Haberin Devamı

MHP İzmir 2'nci bölge milletvekili adayı Ebubekir Korkmaz, Tire'de sivil toplum örgütleri ile biraraya geldi. İYİ Parti'nin MHP'den ayrılırken Türk milliyetçisi bir parti kuracakları yönünde açıklamalarının olduğunu söyleyen Ebubekir Korkmaz, "Fakat geldikleri nokta çakma CHP'dir. İYİ Parti, merdiven altı imalat olmuştur" dedi.

Seçim çalışmaları kapsamında, Tire ve Ödemiş ilçelerini ziyaret eden MHP İzmir 2'nci bölge milletvekili adayı Ebubekir Korkmaz ilçe teşkilatlarının hazırladığı programlara katıldı. Her iki ilçede de sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden ve buralarda siyasi rakiplerini eleştiren Ebubekir Korkmaz, "Genel Başkanımız Devlet Bahçeli geleceğin Türkiye'si için çok önemli adımlar attı. Kuşatma altındaki ülkemizin müdafaası için Cumhur İttifakı'nda büyük bir birlik sağladık. Türkiye'yi kuşatan bu milli düşünce millet aklı olarak sandığa yansıyacak, daha ilk turda cumhurbaşkanlığı seçimini de kazanacak. MHP'de çok yüksek bir sandalye sayısıyla TBMM'de yerini alacaktır" diye konuştu. Ebubekir Korkmaz, MHP'den ayrılarak kurulan İYİ Parti hakkında da bazı değerlendirmelerde bulundu. Korkmaz, "Bizden ayrılıp milliyetçi bir parti olacaklarını söyleyenler bugün çakma CHP'den öteye geçemediler. İçlerinde Türk milliyetçisinden çok solcu ve liberal barındırıyorlar. Şimdiki karma CHP'den bir farkları yok. Nasıl ki artık CHP'nin sosyal demokratlığından bahsedemezsek, onların da Türk milliyetçiliğinden bahsedemeyiz" dedi.

'DAĞILMA SÜRECİNE GİRDİLER'

İYİ Parti'nin merdiven altı bir imalata dönüştüğünü ileri süren Ebubekir Korkmaz, "İYİ'nin üst yönetiminin gizli ajandası milletvekili listeleriyle ortaya çıktı. Listelerin açıklanmasından sonra gelen binlerce istifa da bunun göstergesidir. Dağılma sürecine girdiler. Şimdi hatasını anlayanlar genel başkanımızın 'geriye dönün' davetine koşuyor" dedi. T

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!