Mevsim geçişlerinde saç dökülmelerini önemseyin

Güncelleme Tarihi:

Mevsim geçişlerinde saç dökülmelerini önemseyin
Oluşturulma Tarihi: Ekim 31, 2021 15:35

Dr. Hair Este Clinic uzmanlarından Dr. Serhat Çehreli, mevsim değişikliğiyle birlikte artan saç dökülme şikayetlerinin görmezden gelinmemesi gerektiğini belirterek, “Dökülmenin altında yatan problemler, dökülmenin boyutu ve saçın kalitesi saç analiziyle tespit edildikten sonra dökülme kontrol altına alınmalı ve saç kaybını önlemek için duruma özel tedavi planları hazırlanmalıdır” dedi. Dr. Hair Este Clinic hakkında bilgiler veren Dr. Serhat Çehreli , “Biz 14 yıllık tecrübeyle Türkiye’de ve dünyada birçok hizmet alanına sahip, saç ve estetik konusunda son gelişmeleri takip eden ve hastalarına en güncel tedavi planlarını sunan saç sağlığı merkeziyiz. Doktor kontrolünde ve alanında uzman ekiplerle gerçekleştirdiğimiz operasyonlarda ileri teknoloji ekipmanlarımız ve tecrübemiz sayesinde başarılı sonuçlara ulaşıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

 

KİŞİYE ÖZEL YAKLAŞIM

Saç ekimi ve saç sorunları tedavisinde kişiye özel yaklaşımla tedavi planını hazırladıklarını belirten Dr. Serhat Çehreli, sözlerini şöyle sürdürdü: “Saç ekimine dair kalıplaşan tabuları, kişiye özel hizmet anlayışımız, doktor kontrolünde ve hastane ortamında uzman ekibimizle gerçekleştirdiğimiz operasyonlarımızla saç kaybına yönelik gerçekçi ve kalıcı çözümler sunarak yıkıyoruz. Butik çalışma prensibimizden ödün vermeyerek her güne sadece bir hasta kabul ediyoruz. Bu sayede doktorumuz ve uzman ekibimiz tüm dikkatini hastaya kanalize ederek operasyonu başarılı ve maksimum seviyede güvenle tamamlama imkanına kavuşuyor. Operasyon sonrasında da hastalarımızla iletişimde kalarak iyileşme sürecinde de onlara destek oluyoruz.”

Haberin Devamı

SAÇ EKİMİ İÇİN UYGUN ZAMAN

Hastalardan gelen en çok gelen sorulardan birinin de ‘saç ekimi ne zaman yaptırılmalı’ olduğunu belirten Dr. Serhat Çehreli, şu bilgileri verdi: “Saç ekiminin özel bir mevsimi yoktur. Fakat burada önemli olan, ekilen saçları aşırı sıcaktan ve soğuktan korumakla birlikte, saç ekimi sonrasındaki uzmanlar tarafından verilen talimatlara harfiyen uymaktır. Bu doğrultuda hastalarımız yazın sosyal hayatlarının daha aktif olması nedeniyle saç ekim operasyonlarını sonbahar ve kış mevsimlerinde tercih etmektedir.”

Saç ekimi ve saç tedavileri konusunda başvuran erkek hastaların çoğunlukta olduğunu belirten Dr. Serhat Çehreli, bu noktada bir cinsiyet ayrımı bulunmadığını belirtti. Çehreli, “Safir-Fue, DHI, traşsız saç ekimi, sakal-bıyık ekimi, kaş ekimi, PRP, mezoterapi gibi tedavileri ve teknikleri bünyesinde bulunduran merkezimiz, cinsiyet fark etmeksizin hastalarının saç sorunlarına kalıcı ve gerçekçi tedavi planları sunuyor” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!