Mercedes-Benz’in izmir’deki adresi

Güncelleme Tarihi:

Mercedes-Benz’in izmir’deki adresi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 27, 2022 15:23

West Motorlu Araçlar A.Ş. Genel Müdürü Güngören, araçların bu denli önem gördüğü bir ülkede özellikle Mercedes gibi üst düzey bir markada servis kalitesi ve yedek parça temininin daha da önem kazandığına dikkat çekti.

Haberin Devamı


Mercedes-Benz’in izmir’deki adresi


EGE Bölgesi’nin ilk ‘Premium Mercedes-Benz’ servisi unvanına sahip West Motorlu Araçlar A.Ş., 2019’dan bu yana lüks otomotiv sektörünün İzmir’de önemli bir aktörü olmayı başardı. Servisin yanı sıra Mercedes-Benz Certified güvencesiyle ‘sertifikalı kullanılmış otomobillerin satışını da yapan West Motorlu Araçlar, ‘en kaliteli hizmeti, en güncel teknolojiyle sunma’ hedefiyle faaliyetlerini sürdürüyor. İsmini lokasyonun da içinde bulunduğu Westpark Outlet Alışveriş Merkezi’nden alan şirket, 2022 yılındaki büyümesini 2023’te de devam ettirmeyi hedefliyor. West Motorlu Araçlar’ın yeni yılda gündeminde ise kullanımı her geçen gün hızla artan elektrik araçlar var. West Motorlu Araçlar Genel Müdürü Bülent Güngören ile firmanın kuruluş hikayesinden hizmetlerine, sektördeki gelişmelerden 2023 hedeflerine kadar birçok konuyu konuştuk.

Haberin Devamı

SÜRDÜRÜLEBİLİR İLETİŞİM
West Motorlu Araçlar A.Ş.’nin Mercedes-Benz Otomobil ve Hafif Ticari Araçlar Yetkili Servisi ve Sertifikalı Kullanılmış Otomobil Satış Bayisi olarak Mayıs 2019’dan itibaren hizmet vermeye başladığını dile getiren Genel Müdür Bülent Güngören, “Mükemmel Müşteri Deneyimi’ sloganıyla yolculuğun başladığını kaydetti. West Motorlu Araçlar’ın müşteri ilişkilerinde sürdürülebilir iletişimini kurumsal değerlerinin ilk sırasında tuttuğunu ifade eden Bülent Güngören, sözlerini şöyle sürdürdü:

Mercedes-Benz’in izmir’deki adresi

* Bülent Güngören, Mercedes Benz Otomotiv A.Ş. tarafından yapılan ‘En İyi Müşteri Hizmetleri Ödülleri’ kapsamında 2021 Yılı ‘Ege Bölgesi’nin en iyi, Türkiye’nin ise ikinci en iyi müşteri hizmetleri sunan ‘Mercedes-Benz Yetkili Servisi’ unvanını taşıdıklarını dile getirdi.

 

EGE’NİN İLK PREMİUM SERVİSİ
“West Motorlu Araçlar’ın tüm çalışanları kendi sorumluluk alanlarında planlı şirket içi ve Mercedes-Benz Otomotiv A.Ş. sertifika eğitimleri alıyor ve hizmet verdikleri müşterileri için en iyiyi sunma anlayışıyla bilgi ve tecrübelerini durmadan geliştiriyor. Yüzde 100 müşteri memnuniyetine dayalı hizmet anlayışı ile Ege Bölgesi’nde ilk premium servis olarak hizmet veren West Motorlu Araçlar; servis anlaşmaları ve satış sonrası hizmetleri ile müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor ve başarı çıtasını her geçen gün daha da yükseltme hedefi içinde hareket ediyor.”

Haberin Devamı

Mercedes-Benz’in izmir’deki adresi

TAKIM RUHUYLA ÇALIŞIYORUZ
“West Motorlu Araçlar olarak işimizi layıkıyla yapmaya son derece özen gösteriyoruz” diyen Bülent Güngören, “Bizi farklı kılan ve süreklilik arz eden başarılarının arkasında, liyakatlı çalışanları ve samimiyet bulunuyor. Odak merkezimize aldığımız müşterilerimizin ve onlara hizmet eden ekip arkadaşlarımızın en iyisini hak ettiğini düşünüyoruz. Bize inanan ve güvenenlere layık olmak için başarılarımızı her daim ileriye taşıma hedefiyle hareket ediyoruz. Yaptığımız işin takım ruhu gerektiren bir iş olduğunun bilincindeyiz” diye konuştu.

Mercedes-Benz’in izmir’deki adresi

Haberin Devamı

* Servis ve bakım, hasar onarım, aksesuar-yedek parça, certified ve yol yardımı gibi hizmetlerinin olduğunu dile getiren Bülent Güngören, “Bu hizmetlere pandemi döneminde valeyi de ekledik. Başta hijyen olmak üzere, vakit anlamında zamanı olmayan müşterilerimize böyle bir ayrıcalık sunuyoruz” ifadelerini kullandı



SERTİFİKALI OTOMOBİLLER
YILLARDIR otomotiv sektöründe yöneticilik yapan Bülent Güngören, 2’nci el piyasasıyla ilgili de önemli tespitlerde bulundu. Güngören, 2’nci el otomotiv sektörüyle ilgili şu değerlendirmeyi yaptı: “Gündemi kendi markamız açısından değerlendirdiğimizde; Mercedes-Benz Certified güvencesi ile Mercedes-Benz sertifikalı kullanılmış otomobillere uygun fiyatlarla ulaşa bilinmesi mümkün. Mercedes-Benz Certified, sunduğu avantajlarla tercih edeceğiniz kullanılmış otomobili size aynı ilk günüymüş gibi hissettiriyor. Mercedes-Benz Certified kapsamındaki araçlar için noter satış tarihi ile başlayıp bu tarihten itibaren 24 ay süreli ücretsiz onarım güvencesi hizmeti kilometre sınırı olmaksızın Mercedes-Benz Türk bayilerinde sunuluyor. Müşterimiz araç portföyümüz içerisinde kendilerine uygun bir otomobil bulduklarında bize ulaşarak beğendiği araca ait onaylı servis geçmişi ve özel finansman seçenekleri hakkında bilgi alabilirler.”

Haberin Devamı

SEKTÖR 2023’TE
HAREKETLENECEK
İZMİR merkezli “West Motorlu Araçlar’ı olarak ağırlıklı Ege Bölgesi’ne hizmet verdiklerini dile getiren Bülent Güngören, 2022 yılını değerlendirdi, 2023 hedeflerini paylaştı, “Özellikle satış anlamında 2022 yılına hızlı bir giriş yaptık. Ama daha sonra ÖTV ve faiz odaklı bazı nedenlerden dolayı sektörde bir duraklama yaşandı. Bu konuların daha sonraki süreçte netleşmesiyle birlikte 2023 yılında otomotiv sektörünün daha hareketli olacağını düşünüyorum. Bu yıl hafif ticari araç ve otomobil anlamında 4 bine yakın aracın bakım ve onarımını yaptık. 2023’te bunu daha da yukarılara taşımak istiyoruz. Aynı şekilde sertifikalı satışlarımızı da büyütmek gibi hedeflerimiz var” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Mercedes-Benz’in izmir’deki adresi




ŞİMDİ SIRA
ELEKTRİKLİ
ARAÇLARDA
WEST Motorlu Araçlar’ın sürdürülebilirlik felsefesini önemseyen bir şirket olduğunu ifade eden Bülent Güngören, bu kapsamda gündemlerine elektrikli araçları da aldıklarını belirtti, “Dizel ve benzinli araç satışları yavaş yavaş düşüyor. Bunun yerini ise elektrikli araçlar alıyor. Biz, dizel ve benzinle araçlara hizmet vermeye devam edeceğiz ama bunun yanına artık elektrikliyi de ekliyoruz. Bu kapsamda elektrikli araçlarla ilgili servis alanında bir bayilik alma planımız bulunuyor. Artık yollarda daha fazla elektrikli araç göreceğiz. Mercedes-Benz de elektrikli araç üretimini hızlandırdı. “Biz de bu nedenle elektrikli araçların da servisini almış bulunuyoruz.” diyerek, Mercedes-Benz’in dört elektrikli model olduğunu paylaştı.

MÜŞTERİ KAPIDAN
ÇIKTIĞI AN İŞİMİZ
BİTMİYOR
WEST Motorlu Araçlar A.Ş. Müşteri Hizmetleri Müdürü Melek Ayas, müşteri ilişkilerinin şirket için çok önemli olduğunu dile getirdi, şu bilgileri verdi: “ Dünyanın en değerli Otomobil markalarından Mercedes-Benz’in bir tutku olduğunu ve bu tutkunun altında markanın kullanıcılarına “yaşam tarzı” sunduğunu düşünüyorum. Bu sebeple hem Mercedes-Benz’in hem de hizmet veren ekibimizin en büyük misyonu, yenilikçi ve devrimci olmaktır. Amacımız, özel hissettiren “yaşam tarzı” değişimlerini takip edip, değişime öncü olmaktır. Markamız premium segmentte hep öncü olmuştur. West Motorlu Araçlar olarak, kullanıcılarımızın bu markanın çatısı altında mükemmel müşteri deneyimi yaşamaları için iletişim stratejileri belirliyor, markamıza olan ilginin satış sonrası aşamasının her adımda sürekliliğini sağlamaya çalışıyoruz. Markanın “Yaşam tarzı”’nı benimserken aynı geri bildirimleri kullanıcılarımızdan da alıyor ve servisimiz ile bağ kurmalarını sağlıyoruz. Kullanıcı memnuniyeti ve güveni West Motorlu Araçlar’ın misyonu ve gelecekteki sürdürülebilirlik hedefine destektir.”


EĞİTİMLİ UZMAN
SATIŞ VE SERVİS
ORGANİZASYONU
MÜŞTERİ memnuniyeti ve büyümeye odaklı bir şirket olduklarını dile getiren Bülent Güngören, hedeflerini şöyle aktardı: “Motivasyonu her zaman en üst seviyede olan eğitimli uzman satış ve servis organizasyonumuzla, Mercedes-Benz marka otomobil ve hafif ticari araç müşterilerine kusursuz hizmet, teknolojiyi kullanan, mevcut teknolojilere entegre olan yeni teknoloji yaratan bir şirket olmak, Bilindiği üzere; şirketimiz Tankar Grup bünyesinde olup diğer akaryakıt, lojistik, inşaat, yatırım, enerji şirketlerimiz gibi bölgemizde ve Türkiye genelinde yaygınlaşarak büyümek, öncelikli hedeflerimizi oluşturuyor.”


GÜVEN VE KONFOR
GENEL İLKEMİZ
ARAÇLARIN bu denli önem gördüğü bir ülkede özellikle Mercedes gibi üst düzey bir markada servis kalitesi ve yedek parça teminin daha da önem kazandığına dikkat çeken Bülent Güngören, bu alanda müşterilerine sundukları farkları şöyle aktardı: “En kaliteli hizmeti en güncel teknolojiyle vermek temel amacımız. Mercedes-Benz eğitim birimlerinde eğitim görmüş sertifikalı uzman personel ile güvenilir işçilik, sadece orijinal yedek parça, madeni yağ ve aksesuar kullanımı ile yapılan bakım ve onarımlar ile müşteri araçlarımızda ilk günkü güven ve konforunun devamını sağlamak genel ilkemiz. Mevcut konjonktürden en az etkilenmek amacıyla orijinal yedek parça stokumuzu maksimum seviyede tutmayı planlıyoruz. Müşterilerimiz; Mercedes- Benz servis ve çalışanlarından yüksek bir performans bekler. Personelimizin düzenli aldığı eğitimler, yüksek teknolojiye sahip ekipmanlar ile yapılan tespit ve onarımlar ve bunların belgelendirilmesi önem arz ediyor.”




Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!