Menderes semaları uçurtmalarla şenlendi

Güncelleme Tarihi:

Menderes semaları uçurtmalarla şenlendi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 02, 2017 10:40

Menderes semaları uçurtmalarla şenlendi

Haberin Devamı

İZMİR'in Menderes ilçesinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde düzenlenen uçurtma şenliğinde 3 bin 500 uçurtma vatandaşlara dağıtıldı.

Menderes Belediyesi tarafından Özdere Orta Mahalle Gençlik Parkı ve Sahili'nde binlerce vatandaşın katılımıyla uçurtma şenliği düzenlendi. Bu yıl sekizincisi düzenlenen Menderes Uçurtma Şenliği'nde 3 bin 500 ay yıldız uçurtma vatandaşlara ücretsiz dağıtıldı. 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü düzenlenen şenlikte, Gümüldür Mandalina Festivali'nin maskotu Mandi de yer aldı. Şenliğe katılanlarla birlikte uçurtma uçuran Mandi çocuklarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Mandi'nin yanı sıra çizgi film kahramanları da kurulan oyun alanında çocuklarla bir araya geldi. Şenlikte, yüz boyama, sihirbazlık gösterileri ve çeşitli yarışmalar da gerçekleştirildi.

8. Menderes Uçurtma Şenliği'nin büyük bir katılımla gerçekleştiğini ifade eden AK Partili Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, "Her sene 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü düzenlediğimiz şenliğimiz bu yıl da coşkuyla gerçekleşti. Şenliğimizde sadece İzmirli değil, Türkiye'nin hatta dünyanın dört bir tarafından insanları ağırladık. Bu etkinlikler ile ilçemizi ve ilçemizin sahil bölgesini dünyaya duyuruyoruz. Turizmde marka olmak için çıktığımız yolda bir adımı daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Uçurtma şenliğimizde bir ve beraber olarak Menderes'ten dünyaya birlik ve beraberlik mesajımızı da vermiş olduk. 7'den 70'e herkesin gönlünce eğlendiği bir gün oldu. Şenliğimizde bizimle olan herkese teşekkür ederim" dedi.

MENDERES (İzmir), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!