Meltem Şarkışlalı: Theta Fit yöntemiyle 5 günde iki beden incelin

Güncelleme Tarihi:

Meltem Şarkışlalı: Theta Fit yöntemiyle 5 günde iki beden incelin
Oluşturulma Tarihi: Nisan 16, 2021 16:47

Kısa zamanda hızlı ve sağlıklı kilo vermek, herkesin hayali. Zayıflama ve detoks danışmanı Meltem Şarkışlalı, 5 günde iki beden incelmeyi mümkün kılan Theta Fit isimli yöntemle bu hayali gerçeğe dönüştürüyor. Online olarak da hizmet verdiği hastalarının olduğunu belirten Şarkışlalı, yakın zamanda İzmir Çeşme’de düzenleyeceği atölye programı içinde gün sayıyor.

Haberin Devamı




Zayıflama ve detoks alanında bilimsel yöntemler kullanarak hizmet veren Meltem Şarkışlalı, 5 günde 4 kilo vererek iki beden incelmenin mümkün olduğunu söylüyor. Bilinçaltını yeniden programlamayı temel alan “Theta Fit” ile etkili sonuçlara imza atan Şarkışlalı, özellikle İzmirli danışanlarının “Mucize teknik” olarak isimlendirdiği yöntemin ayrıntılarını paylaştı.

OLUMSUZ KODLAR SİLİNİNCE
KİLOLAR KENDİLİĞİNDEN GİDİYOR
Türkiye’ye getirdiği Theta Fit yönteminin bedenin, ruhun ve bilincin ideal ritmini bulmaya yardımcı olmayı hedeflediğini belirten Şarkışlalı, şöyle konuştu: “Bu, içimizdeki güzelliği keşfetmemizi sağlayan mükemmel bir yöntem. Temel olarak bilinçaltımızı yeniden programlayarak bedeninize format atıyoruz. Yöntemin ilk kuralı, yaşamımızdaki değişikliklerin farkına varmak. Bilinçaltımızda oluşturduğumuz ‘Metabolizmam yavaş, bir porsiyonla doymuyorum’ gibi olumsuz kodlamaları dönüştürüp, bedenimizi ve ruhumuzu sağlıklı tutmamıza olanak sağlıyor. Bireyin duygu durumu değişince, eskiden iki porsiyonla doyarken, yarım porsiyon bile yeterli hale geliyor. Çünkü yemeğe yüklenen anlam değişiyor. Beden ve şuuraltı bir bütün olduğu için bu yöntem hızla sonuç veriyor."

Haberin Devamı

SORUNLARDAN KAÇMAK İÇİN
YEMEĞE SARILIYORUZ
Şarkışlalı, Theta Fit yönteminin sadece kilo vermeye değil, insanların hayatını doğrudan etkileyen birçok sorunun çözümüne de yardımcı olduğunu söyledi: “Bu yöntemle sevgisizlik, ilgisizlik, ilişki bağımlılığı, depresyon, yeme bozuklukları, duygusal açlık gibi birçok konuda çalışma yapılabilir. Hayatımızdaki negatif durumlardan kurtulmamıza yardımcı olan bu yöntemin akabinde, danışanlarda karbonhidrat ve şeker isteği azalıyor, sağlıklı zayıflamanın adımları otomatik şekilde atılıyor. Çünkü birçok insan aslında sorunlarından kaçmak, onları bastırmak için yemeklere sarılıyor. Ruhunuz temizlenince, bedeniniz de buna hemen uyum sağlıyor.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!