Mahmut Özgener’e ilk ziyaret halıcılardan

Güncelleme Tarihi:

Mahmut Özgener’e ilk ziyaret halıcılardan
Oluşturulma Tarihi: Ekim 25, 2022 10:21

Mahmut Özgener ziyaretindeNaci Ölçen’in yanı sıra, sek- törün diğer meclis üyesi NafiDemirel ile komite ve derneğinsektör temsilcileri MustafaGözel, Hamdi Sönmez Turan,Hakan Cihan Komut, HakkıSarıçelik, Mahsum Arslanğray,Önder Sarıgül, Hayim Akyüz,Hakan Demirel ve Arda Karhanda hazır bulundu.

Haberin Devamı

 İZMİR Ticaret Odası (İZTO) 23. Komite temsilcileri ile İzmir Halıcılar ve Yer Döşemecileri Derneği (HALIMDER) yöneticileri, güvenoyu alarak yeniden İZTO Başkanlığına seçilen Mahmut Özgener’e nezaket ziyaretinde bulundu. Sektör temsilcileri, ziyarette İZTO Meclis Başkanı Selami Özpoyraz’a da yeni dönemde başarı dileklerini ilettiler. İZTO Meclis Üyesi ve HALIMDER Başkanı Naci Ölçen, yeni dönemde de ihtisas fuarları ile toplu depolaşma alanları üzerinde yoğunlaşacaklarını söyledi.

TİCARETİN VAZGEÇİLMEZİ

Avrupa ülkelerindeki vize uygulamalarında zorluklar yaşadıklarına dikkat çeken Ölçen, “Ocak ayında Almanya’da yapılacak fuar için çalışmalarınız sürüyor. Özellikle pandemi döneminden sonra bazı Avrupa ülkelerinin Schengen vizesi verirken problemler çıkardıklarını görüyoruz. Ancak ihtisas fuarları ticaret hayatının vazgeçilmezi. Her türlü zorluğu aşarak, yeni dönemde yurtiçi ve yurtdışı ihtisas fuarlarına katılım göstereceğiz. Bu fuarlara İzmir’den büyük katılımlar oluyor. Fuar çalışmalarımızda da en büyük desteği Başkanımız Mahmut Özgener’den görüyoruz’ dedi.

Haberin Devamı

SEKTÖRE EMEĞİ BÜYÜK

Seçimlerden sonra ilk ziyaretin halı sektöründen geldiğini belirten İZTO Başkanı Mahmut Özgener ise “Yıllardır odamızın en çalışkan meclis üyelerinden biri olarak hizmetler veren Naci Ölçen, tecrübeleriyle halı ve yer döşeme sektörüne de büyük emekler veriyor, sektörel sorunları ve taleplerini çözüm alternatifleriyle birlikte oda yönetimimize getiriyor. Bu erken ziyaret ile kadirşinaslığını, kurumlara olan hassasiyetini ve saygısını da göstermiş oldu” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!