Loda’dan Egelilere kurumsal çözümler

Güncelleme Tarihi:

Loda’dan Egelilere kurumsal çözümler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 08, 2020 03:32

Bireysel konut yenileme ve iş dünyasına yönelik prestijli projelerde tercih edilen Loda Mobilya, İzmir ve Ege’de kurumsal çözümler sunuyor. Loda Mobilya Ege Bölge Bayisi ve Moa Mimarlık’ın kurucusu Can Serçe, pandemi nedeniyle yazlık bölgelerdeki sezonun uzadığını, mobilya ve konut yenileme konusundaki talebin de buna bağlı olarak arttığını söyledi.

Haberin Devamı

Loda’dan Egelilere kurumsal çözümler

KASIM AYINA ÖZEL KAMPANYA

Serçe, “Pandemi nedeniyle ertelenen mobilya satışları yaz aylarıyla beraber yükseldi, sonbaharda da bu artış devam ediyor. Maalesef yaşadığımız depremle birlikte bu satışlarda bir durağanlaşma yaşadık. Ama grup şirketimiz olan Moa Mimarlık tarafında hem bireysel, hem de kurumsal anlamda dekorasyon talepleri konusunda ivme yakaladık. Alsancak Şehitler Caddesi’ndeki showroom ve proje mağazamızla hizmet veriyoruz. İzmir’le Bodrum’da mobilya ve dekorasyon hizmetlerimiz bulunuyor. Haftanın iki gününü Bodrum’da geçiriyoruz. Bu sene büyük şehirlerde pandeminin kışla birlikte artış göstermesi nedeniyle yazlıkçıların sezonu uzatarak evlerinden ayrılmamaları da bu duruma neden oldu. Evini yeniden dekore etmek ve eşyalarını yenilemek isteyenlerden talep alıyoruz. Yaşam alanlarını uygun bütçelerle yenileyen müşterilerimiz, konut, işyeri ve yazlıklarının değerini de artırmış oluyor” dedi. Kasıma yönelik olarak peşin ödemelerde yüzde20+10’luk özel bir kampanya düzenlediklerini kaydeden Can Serçe, showroomlarında bir evin tüm mobilya ve de

Loda’dan Egelilere kurumsal çözümler

korasyon ihtiyaçlarını tek elden, zahmetsizce ve ücretsiz iç mimarlık hizmetiyle sunduklarını da dile getirdi.

 

Haberin Devamı

GENİŞ VE ZENGİN KOLEKSİYON

İzmir’e yakışan tarihi konsept mağazayla hizmet verdiklerini belirten Serçe, “Toplamda bin metrekarelik showroom alanına sahibiz. Loda’nın seçkin kreasyonlarını bir arada beğeniye sunuyoruz. Müşterilerimiz mağazaya geldiklerinde tüm ürünleri katalogdan değil, kendileri birebir inceliyor. Bu da onların tercihte bulunmalarını kolaylaştırıyor. Loda’nın çizgileri ve tarzı İzmir ve Egelilerin beklentileri ile örtüşüyor. Yeri de müşterilerimiz için avantajlı bir konumda. Dekorasyon, seramik, vitrifiye gibi ürünlerin bir arada satışa sunulduğu bir lokasyonda. Mağazamızda yatak odasından yemek odasına, TV ünitesinden koltuk gruplarına, mobilya aksesuvarları ve diğer tamamlayıcı ürünlere kadar çok geniş bir ürün yelpazesi yer alıyor. Konsept mağaza anlayışıyla hayat bulan ve yenilenen Loda İzmir’in çizgi üstü bir tasarım ve rafine zevklerin buluşma noktası olacağına inanıyoruz. Showroomumuzda mimarlar ve iç mimarlara hitap edecek özel etkinlikler de planlıyoruz” diye konuştu. Geniş bir koleksiyonla farklı mekanlara uygun mobilya alternatifleri sunduklarını da vurgulayan Can Serçe, vizyoner genç bir kadroyla satış sonrası hizmetleri ve hızlı ürün teslimatıyla birlikte aranan marka olduklarını da sözlerine ekledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!