LİYAKAT Derneği'nden Cumhuriyet Balosu

Güncelleme Tarihi:

LİYAKAT Derneğinden Cumhuriyet Balosu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2017 09:09

LİYAKAT Derneği'nden Cumhuriyet Balosu

Haberin Devamı

TÜRKİYE Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 94'üncü yılı, Lider Yaratıcı Katılımcılar Derneği (LİYAKAT) tarafından Wyndham Grand İzmir Özdilek'te düzenlenen balo ile kutlandı.

Baloya; LİYAKAT Derneği Başkanı Berkay Eskinazi başta olmak üzere dernek üyeleri ve davetliler, geceye özel, döneme uygun kıyafetlerle katıldı. DanceFloor Dans Okulu kurucusu Ümit Yumlu'nun zeybek gösterisi, partneri Aslıhan Yılmaz ile de vals yaptığı baloya, violinist Kate Donets ise keman şovuyla renk katt. Balonun açılış konuşmasını yapan Başkan Berkay Eskinazi, herşeyin hayal etmeyle başladığına inanarak, bu inanç doğrultusunda insanların yaşamlarına dokunmayı hedefledikleri proje ve etkinliklerle LİYAKAT Derneği olarak kuruluşunun 6'ncı yılını kutladıklarını söyledi. Geride bırakılan yıllar içersinde sayısız proje, etkinlik gerçekleştirmenin haklı gruruyla, gençler, kadınlar ve çocuklar adına girişimcilik hedefli çalışmalar yaptıklarını belirten Ezkinazi, "Bunlardan bazıları; Emek Pişti Haydi Sofraya, Hayat Bir Müzikse Kadın Her Ritminde, Yarın Girişimcilik Sahnede Engel Hiçbir Yerde, Girişimcilik Okulu, Çocuk Büyüsün Diye, Kadına Yönelik Şiddetle Mücadelede Yerel ve Ulusal STK'ların Kapasitesinin Güçlendirilmesi Hibe Programı kapsamındaki 4WOMEN (Kadınlar İçin) projesi, Girişim Kampüsü, Girişimci Çocuk Atölyesi. Çok sayıda üniversiteli genç kızımızın iş hayatlarındaki başarılarının temellerini atmayı hedeflediğimiz yeni projede yine birlikte olacağız" dedi.

Ezkinazi söylerini şöyle tamamladı:

"Ne mutlu ki geçen bu zaman içinde hayatlarına dokunduğumuz nice insanımızla, nice projelerde nice anılar biriktirdik. El olduk, el verdik, umut olduk, umuda yön verdik. Bu zamana kadar olduğu gibi LİYAKAT ailesi olarak çalışmaya, projeler ünetmeye ve öncü bir sivil toplum olma misyonumuzu sürdürmeye devam edeceğiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün söylemi 'Hiç bir şeye ihtiyacımız yok. Yalnız bir şeye ihtiyacımız var. Çalışkan olmak."

Gece boyunca yapılan çekilişlerden elde edilen gelir, üniversiteli bir genç kıza burs olacak.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

01-02-03)A. Kadir Alkışel, Emine Öğmen, Cemaliye Utkanlar Berkay Eskinazi, ,Nurdan Pekcan, Nilgün Tiyanşan , İlhan Başar

04)A. Kadir Alkışel

05)Berkay- Moiz Eskinazi

06)Emine- Ali Osman Öğmen

07)Sevinç- Sedat Özyatık

08)Mukaddes- Hayati Ertuğrul

09)Ceyda Atabay

10)Hakan Akyıldız, Kadir Palavuzlar

11)Cemaliye- Nusret Utkanlar

12)Nursel- Hüseyin Vatansever

13)Erdem- Yeşeren Özsoy

14) Çisem Topuz, Gizem Özer, Sema Şahin, Esra Saygı

15)Özge Güneş

16)Efsun Bider

17)Arzu- Adnan Baybal

18)Ayşen Özkan

19)Gülce Hakgüder

20)Liz Sarda

21)Mustafa- Asuman Kapancıoğlu, Nilgün- Aytay Önder

22)Zeynep Özçoban

23)Berkay Eskinazi

24)Necla- İlhan Başar

25)Hülya - Ali Demiral

26)Dilek Süslüer

27)Ayça- Ahmet Özken

28)Selma Akkaya

29)Alev Erkek

30)Ceyda-Cahit, Esra Boyacıoğlu

31)Figen Erdil, Sacide Avcu

32)Mustafa Çanakçı

33) Sevinç-Şerafettin Taş  - Pınar- Levent Taş

34)Gülsem Küçükaslan

35)Liyakatlılar Kate Donets ile

36-39)Ümit Yumlu

40-47)Ümit Yumlu- Aslıhan Yılmaz

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!