Kuzen Motorlu Araçlar Edremit Körfezi'ne Toyota kültürünü taşıyor

Güncelleme Tarihi:

Kuzen Motorlu Araçlar Edremit Körfezine Toyota kültürünü taşıyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2022 15:52

Kuzen Motorlu Araçlar 1 Haziran 2022 tarihinde görkemli bir açılış töreniyle Edremit’te açıldı. Açılışa Edremit Kaymakamı Sn. Ahmet Odabaş ve Edremit Belediye Başkanı Sn. Selman Hasan Arslan’ın yanı sıra Toyota Türkiye CEO’su Sn. Ali Haydar Bozkurt, Borlease (Sixt Rent A Car) Genel Müdürü Sn. Özgür Can Hancan ve birçok sektör temsilcisi katılım gösterdi.

Haberin Devamı

 

Açılışta Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan; Kuzen Motorlu Araçlar Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İsmail Atlı’ dan istihdam sözü alarak, hayırlı olsun dileklerini iletti. Toyota Türkiye CEO’su Sn. Ali Haydar Bozkurt ise, bu istihdam sözünün takipçisi olacaklarını ve Edremit Körfezi’ne değer katacaklarını söyledi.

Kuzen Motorlu Araçlar Edremit Körfezine Toyota kültürünü taşıyor

Kuzen Motorlu Araçlar, sektördeki faaliyetlerini, değerlerine bağlı yönetim anlayışı ile müşteri ve iş ortaklarımız için fark yaratan, topluma ve çevreye duyarlı, müşteri memnuniyetine önem veren bir yapı ile sürdürmeyi hedefliyor. 5.900 metrekare kapalı alana sahip tesis aynı zamanda yeşil bina sertifikasına sahip bölgedeki tek tesis olma ayrıcalığını taşıyor. Şuanda toplam 60 personel ile Edremit’te istihdam sağlayarak, bölgede iş gücü yaratmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Kurulduğu tarihten bu güne kadar müşteri memnuniyetini ilke edinmiş olan Kuzen Motorlu Araçlar, Toyota, XChange by Toyota ve Otoshops ile sıfır km ve 2. El otomobiller satan, Kuzen Grup Sigorta ile sigortacılık faaliyetleri yapan, KZN Filo Kiralama ile uzun dönem araç kiralama hizmeti veren, Toyota ve Lexus Yetkili Servis hizmetleriyle satış sonrası hizmetler veren, merkezi ve ferah showroomuyla dikkat çekiyor.

Kuzen Bike Moto Outdoor Store mağazasında yer alan Salcano, Voge Motor, Yuki Motor, Nurgaz-Campout ve TTEC markalarıyla, kamp malzemeleri, motosiklet, bisiklet, scooter satışlarından teknoloji ürünlerine kadar değişen teknolojiye ve müşteri ihtiyaçlarına uygun ürün ve markaları tüketiciyle buluşturuyor. Mağaza içerisinde bulunan Cousin Cafe’ de ailenizle ve arkadaşlarınızla sohbet edebilir, kaliteli ve huzurlu bir ortamda zaman geçirebilirsiniz.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!