Küçük Kulüp'te ödüller sahiplerini buldu

Güncelleme Tarihi:

Küçük Kulüpte ödüller sahiplerini buldu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 19, 2016 09:09

Küçük Kulüp'te ödüller sahiplerini buldu

Haberin Devamı

ZEMİNİ toprak kort olarak yenilenip hizmete açılan Küçük Kulüp tenis kortlarında düzenlenen Biz Bize Tenis Turnuvası, final maçları ile son buldu. Tek bayanlar, tek erkekler, karışık çiftler, çift erkekler kategorilerindeki turnuvanın ardından şampiyonlara kupaları verildi.

Küçük Kulüp üyelerinin katılımıyla organize edilen turnuvanın tek erkekler kategorisinde Bülent Necimoğlu, İzzet Kohen'i 6/1, 2/6, 6/2'lik setlerle yenerek birincilik kupasını kaldırdı. Tek bayanlarda ise Nermin Yavuz birinci, Berdan Güven İkinci oldu. Çift erkekler kategorisinde Alex- Stephan Lochner ikilisi birinci, Osman Gencer ve Bülent Necimoğlu ikilisi ikinci, karışık çiftlerde Mehmet-Selena Atay çifti birinci, Eser Elgür- Ahmet Aslaner ikilisi ikinciliği elde etti. Turnuvanın centilmen sporcuları Zeynep Akgünlü ve Ali Barbaros Solmaz seçildi.

Ödül töreninde konuşan Küçük Kulüp Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Emre Sarıgedik, "Yenilenen tenis kortlarımız Biz Bize Tenis Turnuvası ile üyelerimizin beğenisine sunuldu ve bu önemli yatırıma ilgili bütün tenisçilerimizden olumlu tepkiler aldık. Artık üyelerimiz Türkiye'nin sayılı kortlarından olan kulübümüz tenis kortlarında daha sağlıklı ve zevkli tenis oynama olanağına sahip. Biz Bize Tenis Turnuvası'nın bu yıl 24'ncüsünü gerçekleştiriyoruz. Yıllar geçtikçe gücüne güç katan kulübümüzde daha nice güzel işlere birlikte imza atmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Yatırımlarımız devam edecek" dedi.

Mehmet KURT / İZMİR, (DHA)

Fotoğraf kodu: kkbizbizeo

01) Sinem Cömert

02) Sinan Can, Eli Alharal, Erol Yafe

03) Demir Atilla -Nilge Demirtaş

04) Emre Sargedik, Bülent Necimoğlu, İzzet Kohen

05) Ali, Naz, Gözde Solmaz

06) Arda Yağcı, Emre Sarıgedik

07) Berdan Güven

08) Binnur Sağ

09) Toplu foto

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!