KİTVAK için sahneleyecekler

Güncelleme Tarihi:

KİTVAK için sahneleyecekler
Oluşturulma Tarihi: Kasım 25, 2016 12:06

KİTVAK için sahneleyecekler

Haberin Devamı

İZMİR'de, Mozart Akademi oyuncuları tarafından Kemik İliği Transplantasyon ve Onkoloji Merkezi Kurma ve Geliştirme Vakfı (KİTVAK) tarafından inşaatı sürdürülen Dokuz Eylül Üniversitesi Hasta ve Hasta Yakınları Konukevi yararına 'Kes ve Kaç' adlı oyun sahnelenecek.
Kuruluşunun 20. yılını çeşitli etkinliklerle kutlamaya devam eden KİTVAK, Mozart Akademi Yetişkinler Tiyatrosu tarafından vakıf yararına sahnelenecek 'Kes ve Kaç' adlı oyunla tiyatroseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. Peter Horsler'in yazıp Salih Sinan Gürtunca'nın çevirdiği oyunun yönetmeni Hülya Savaş. Sağlık sektöründe yaşananların konu edildiği oyunda birbirinden ilginç ve hastalık hastası karakterlerin başından geçen komik olaylar ustaca sahneleniyor. Oyun 8 Aralık 2016 Perşembe günü, saat 20.00'da Kültürpark İzmir Sanat Sahnesi'nde seyirci ile buluşacak.
MOZART AKADEMİ'YE TEŞEKKÜR
Kitvak Yönetim Kurulu Başkanı YMM Ramazan Soncul, "20 yıldan bu yana iyilik adına bizlerle yol arkadaşlığı yapan gönül dostlarımızla, düzenlediğimiz çeşitli etkinlikler aracılığıyla zaman zaman bir araya gelerek vakfımızın çalışmalarını paylaşma fırsatı buluyoruz. Onkoloji hastaları ve yakınlarının yararlanması için ürettiğimiz eserlerin altında çok sayıda kişi, kurum ve kuruluşun; bağışçı ve hayırseverin imzası var. Bu etkinliğin düzenlenmesinde katkı ve desteklerinden dolayı hayırseverimiz Kadriye Uysal Hanımefendi ve Mozart Akademi'ye şükranlarımızı sunuyoruz" dedi.
Davetiyelerin KİTVAK'tan temin edilebileceği bildirildi.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!