Kırık kapıya duyulan sevgi gizli bir bahçeye açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kırık kapıya duyulan sevgi gizli bir bahçeye açıldı
Oluşturulma Tarihi: Eylül 27, 2021 03:48

Yaklaşık 2 dönüme yakın bir alana kurulu olan otel hakkında bilgiler veren Güney UrlaButik Otel İşletme Müdürü Ahu Boyra, “Otelimiz 8 oda ve 1 taş evden oluşuyor” dedi.

Haberin Devamı

ESKİ ve terk edilmiş bir bağ evinin kırık kapısına duyulan sevgiyle başlayan hikaye, orijinaline sadık kalınarak yeniden hayata döndürüldü ve Güney Urla Butik Otel doğdu. Urla üzerinden Çeşme’ye gidip gelirken burayı gördüğünü belirten Atilla Güney, “Bir gün yine geçerken içeri girip baktım ve yerde satılık levhası gördüm. O numarayı aramamla burayı satın alma hikayemiz başladı” dedi. Peyzaj da dahil olmak üzere her ayrıntıyla birebir ilgilenen Atilla Güney, burayı satmayı düşünürken Ahu Boyra ile yollarının kesiştiğini söyleyerek, şöyle devam etti:

Kırık kapıya duyulan sevgi gizli bir bahçeye açıldı

KADER YOLLARI BİRLEŞTİRDİ

“Satmak üzereyken değerli bir dostumun vasıtasıyla Amerika’da uzun yıllar otel ve restoran deneyimi olan, Türkiye’ye döndükten sonra da İstanbul’da büyük otellerde yöneticilik yapan ve şu anda da otelimizin müdürü olan Ahu Boyra Hanım ile tanıştık. Kendisi kapıdan adımını atar atmaz buranın satılamayacak kadar büyülü olduğunu ve otel olarak değerlendirilmesinin kaçınılmaz olduğu fikrini verdi ve kader yollarımızı birleştirerek birlikte çalışmaya başladık ve Güney Urla Butik Otel böylece ortaya çıkmış oldu”

Haberin Devamı

ZAMAN YOLCULUĞUNA ÇIKARIYOR

Birçok mesleki deneyimin ardından kendini mermerin ve doğal taşın eşsiz güzelliğine kaptırıp yıllarca her ayrıntıyı ilmek ilmek işleyen Atilla Güney, “Yüzlerce güzel anıyı ruhunda saklayan bu kapıdan adımınızı attığınız anda sizi doğal rengi ve rahatlatıcı görüntüsüyle Denizli traverten taşları karşılarken bahçeyi saran lavanta kokusu size doğaya hoş geldin diyor. Tıpkı yüzyıllar önceki üstatların yaptığı gibi coğrafyaya, iklime ve yerel mimariye uygun olarak Urla ve Balıklıova taşları ile inşa edilmiş taş ev girişi sizi zamanda yolculuğa çıkarıyor” diye konuştu.

ÇİÇEK VE MEYVE AĞAÇLARINDAN

Yaklaşık 2 dönüme yakın bir alana kurulu olan otel hakkında bilgiler veren Güney Urla Butik Otel İşletme Müdürü Ahu Boyra ise “Otelimiz 8 oda ve 1 taş evden oluşuyor. 3 bahçe katı, 4 dubleks odamız ve 1 de taş evimiz bulunuyor. Zeytin, muz, lavanta, greyfurt limon, çam, incir, üzüm gibi isimleri bulunan odalarımız isimlerini de bahçemizde yer alan çiçekler ve meyve ağaçlarından alıyor. Tüm odalarımızda misafirlerimizin konforu düşünülerek televizyon, oturma ve yemek grubu, internet, minik atıştırmalıklar ve çay kahve hazırlayabilmeleri için mini bir mutfak, mini buzdolabı ve klima bulunuyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

ÇOK ÖZEL BİR ODA

EN ilgi çeken odalardan birinin de ‘taş ev’ olduğunu belirten Ahu Boyra, “Taş ev bahçe katında yer alıyor. Harika bir havuz manzarasına, bahçeye bakan pencerelere ve geniş bir iç alana sahip olup, 80 metrekare bir büyüklüğe sahip. Bu geniş taş evimizde çift kişilik geniş bir yatak (ayrılabilir) ve keyifli vakit geçirebilmeleri için oturma ve yemek grubu bulunuyor. Odamız 2 kişilik olup kış aylarında şöminenin, yaz aylarında ise gündüz özel teraslarında güneşlenebilecekleri akşam da gökyüzünün ve bahçenin tadını çıkarabilecekleri çok özel bir oda” dedi.

Kırık kapıya duyulan sevgi gizli bir bahçeye açıldı

EVİNİZDEKİ GİBİ BİR ORTAM

Haberin Devamı

TÜM misafirleri aile ortamında ağırladıklarını söyleyen Ahu Boyra, “Bahçe katlarına evcil dostlarımızı da ağırlama şansımız var. Akşam dışarı çıkıp geç gelecek misafirlerimiz için bahçe kapısının bir anahtarını veriyoruz. Bu hem çok hoşlarına gidiyor hem de kendilerini evlerinde gibi hissediyorlar” dedi. GÜNEY Urla’nın butik organizasyonlara da açık olduğunu belirten Ahu Boyra, “Guney Urla, aileler, arkadaş grubu veya balayı çiftleri için uygun ve dinlendirici bir tatil için mükemmel bir seçim. Ayrıca butik nişan, söz, kız isteme, mini şirket toplantıları gibi organizasyonlar da planlıyoruz” diye konuştu.

Kırık kapıya duyulan sevgi gizli bir bahçeye açıldı

Haberin Devamı

URLA’DA NE YAPABİLİRİM SORUSUNUN CEVABI

URLA’ya dışarıdan gelen misafirler için yapabilecekleri aktiviteler hakkında bilgiler veren Ahu Boyra, şöyle devam etti: “Otelimiz tüm etkinliklere yakın ve merkezi bir konumdadır. Farklı zevklere ve ilgi alanı olanlara hitap eden aktivite merkezleri ve doğal güzellikleri ile İzmir’in batısında yer alan şirin bir sahil kasabası olan Urla’da yüzmek veya rüzgar sörfü yapmak için plajlarında vakit geçirebilir, müzelerini veya bağlarını gezebilir, şaraplarını tadabilir, restoranlarında eşsiz Ege mutfağının farklı lezzetlerini deneyebilirsiniz.”

Kırık kapıya duyulan sevgi gizli bir bahçeye açıldı

İYONİZER SİSTEMLE TEMİZLİK

Haberin Devamı

MEYVE ağaçların altında ve yeşilin tam ortasında bir yüzme havuzunun da bulunduğunu söyleyen Ahu Boyra, şu bilgileri aktardı: “Havumuz her gün iyonizer sistemle temizleniyor. İyonizer sistem çok az klor kullanılarak otomatik olarak yapılan bir temizleme sistemi. Klora karşı alerjisi olanlar dahi rahatlıkla havuza girebilir ve su içme suyu temizliğindedir.”

Kırık kapıya duyulan sevgi gizli bir bahçeye açıldı

KAHVALTIYA BEKLENİYORSUNUZ

ODA kahvaltı konseptiyle hizmet verdiklerini belirten Ahu Boyra, “Zeytin, muz, lavanta, greyfurt limon, çam, incir, üzüm ağaçlarıyla özenle tasarlanmış bu gizli cennette; bahçemizden günlük toplanan ürünlerle hazırlanan zengin serpme kahvaltımızla misafirlerimizi hayal ettiklerinin ötesinde bir hizmetle ağırlıyoruz. Ayrıca kahvaltı için dışarıdan da misafir kabul etmekteyiz” diye konuştu

GÜNEY Urla Butik Otel’in kurucusu Atilla Burhanettin Güney ve İşletme Müdürü Ahu Boyra, “Ayağınızın toprağa değdiği, büyük şehrin stresinden uzaklaşıp dinginlik ve huzur bulacağınız bir ortamda her zaman hatırlayacağınız anılar yaşamak için sizleri Güney Urla’ya davet ediyor ve mutlululuk garantisi veriyoruz” diyerek, davette bulundu.

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!