Kendinizi yeniden keşfedin

Güncelleme Tarihi:

Kendinizi yeniden keşfedin
Oluşturulma Tarihi: Kasım 29, 2021 02:26

BODRIUM Otel&SPA bünyesinde hizmet veren Ianua SPA, ‘Kendinizi keşfedin’ sloganıyla sağlık ve güzellik hizmetlerini tek çatı altında sunuyor.

Haberin Devamı

 

Bodrium Hotel&SPA’nın ilçenin antik kapısının yanında yer aldığını ve SPA merkezinin adını da Latince ‘kapı’ anlamına gelen ‘Ianua’ olarak belirlediklerini söyleyen Genel Müdür Yiğit Girgin, “Hem otel misafirlerine, hem de Bodrum’a yönelik bir SPA oluşturmak istedik. Bir buluşma noktası olması amacıyla farklı hizmetleri tek çatı altında sunmaya başlıyoruz. Ianua SPA bünyesinde masaj, hamam, buhar odası, sauna ve fitness bulunuyor. Tüm masörlerimiz Uzakdoğulu. Ayrıca fitness eğitmeni Onur Yıldırım’la birlikte daha sağlıklı ve doğru beslenme konusunda misafirlerimize wellbeing ve detox hizmeti sunuyoruz” dedi.

Kendinizi yeniden keşfedin

Haberin Devamı

KİŞİYE ÖZEL ANTREMAN
Her spor programının herkese uygun olmadığını belirten Yıldırım, antremanları bilimsel ve akılcı yöntemlerle kişinin ihtiyacına göre şekillendirdiklerini kaydetti, “Öncelikle kişinin yaş, kilo, boy ve genel sağlık durumunu değerlendiriyoruz. Bu bilgiler ışığında yağ oranını hesaplıyoruz. Duruş bozukluklarını düzeltmek için egzersizler öneriyoruz. Anlaşmalı diyetisyenimizle kişiye özel beslenme programı da uyguluyoruz. Harcanan her dakikanın maksimum verimlilikle geçmesi için çalışıyoruz. Sporun yaşı yoktur, yaşa göre uygun program vardır. Önemli olan uzman eğitmenler denetiminde bu programları uygulamanızdır” dedi.

SPA SAĞLIK KAYNAĞI
SPA’nın vücut sağlığı açısından çeşitli yararlar sunduğunu dile getiren Ianua SPA Müdürü Ayşegül Ökçeci ise şu bilgileri verdi: “Ianua SPA daha ferah ve dinginleştirici bir ortamda hizmet veriyor. Masaj çeşitliliğimizi ve terapi uygulamalarımızı da zenginleştirdik. Ianua, Latince’de ‘Kapı’ anlamına geliyor. Biz de insanların kendilerini keşfedebilecekleri ve sağlık bulabilecekleri bir kapı olması için bu ismi tercih ettik. Misafirlerimizin kendilerine açılan kapıdan geçmelerini ve kendilerini keşfetmelerini istiyoruz.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!