NeÅŸe Demirtaş’tan güzellik sırları

Güncelleme Tarihi:

Neşe Demirtaş’tan güzellik sırları
OluÅŸturulma Tarihi: Ekim 02, 2017 23:10

İzmir’in tanınmış güzellik uzmanı Neşe Demirtaş’tan güzellik sırları...

Haberin Devamı

 Kendi dokunuzla gençleşin

Cildinizin kendi dokunuzla kendi kendine onarımı mümkündür .Günümüz teknolojisinde kendi dokunuzla cilt onarımı cilt gençleştirme ,yenileme,yılları geriye sarma genç ve pırıl pırıl ışıldayan bir cilt tedavisi mümkündür.

Bir çok yöntemin içinde kendi dokunuzla collegeninizi çalıştırmak ve cilt altı yaşla beraber yıllar içersinde eriyen yağ dokunuzu tekrar aktif hale getirip, çalıştırmak  en güvenilir ve en başarılı yöntemdir .Her insanda olduğu gibi otuz yaşından sonra collegenler çalışmaz bazen de daha erken durabilir .Kontrollü hasar vererek ve cildin yapı taşlarını dengeleyerek cilt altı verilen vitaminler aminoasitler cildin kendi kendine onarımını gerçekleştirmektedir .Her uzmanın kendini geliştirdiği ve yıllar içerisinde edindiği tecrübelerle birleştirdiği bilgiler eşliğinde tedavilerinde başarı oranı değişmektedir . Kendi yöntemimle geliştirdiğim kişiye özel bir sistemle çok kısa sürede sonuca vardığım kişilerde beklentiyi karşıladığım çok başarılı yöntemle hastayla karşılıklı yaptığımız plan çerçevesinde, istek doğrultusunda seans aralıklarıyla gerçekleştiriyorum. Cildinde gevşeme ve sarkma görülenlerde elastikiyet kaybını gidermek için kullanılan bu yöntem, alın ve göz çevresindeki kırışıklıkların giderilmesinde, yanaklardaki sarkmaların toparlanmasında, ağız çevresinde, özellikle sigaradan kaynaklanan, dudak üzerindeki kırışıklıkların tedavisinde, çene ve çene altında, karın, iç uyluk ve kollarda gevşeyip sarkan cilt dokusunun toparlanmasında, bozulan yüz ovalinin sıkılaştırılmasında, kalça bölgesinin daha kalkık ve yuvarlak olarak biçimlendirilmesinde uygulanabilir.

Haberin Devamı

Â

Neşe Demirtaş’tan güzellik sırları

 DEKOLTE BÖLGESİ DAHA ÇABUK KIRIŞIR

Dekolte bölgesindeki ince çizgilenmeler, cilt sıkılığında kaybolma, donuk cansız renk tonu gelişimi ve güneş lekelerine önem verilmesi gereklidir.Dekolte bölgesine de güneş kremi sürmeyi ihmal etmemeliyiz .Sadece yaz aylarında deyil her mevsim güneş koruyucu kullanmalıyız .Ayrıca bol su tüketmemiz cildin daha geç yaşlanmasını sağlar gün içinde  ikibucuk litre su tüketmemiz hem cildimiz için hemde sağlığımız için olmassa olmaz bir alışkanlık kazanmalıyız.

Haberin Devamı

GÖZ ALTI  TORBALARI GÖZ ALTI MORLUK VE GÖZ ALTI ÇÖKMELERİ NEDEN OLUŞUR 

Bir çok nedeni olabilir yorgunluk sitres ,kalıtsal uykusuzluk  eyer uzun bir süre devam ederse kalıcılığı  gözlemlenmişse  eyer hastalık tanısı konmamışsa , uzman tarafından tedavisine başlanabilir dediğim gibi hangi uzmanı tercih etmişseniz uzmanın bilgi tecrübesiyle paralel bir çok tedavi şekli vardır .Cilt en büyük organımızdır yaklaşık ortalama olarak beş kilodur ve böyle bir tedaviyi güvendiğiniz referans alabileceğiniz güven veren uzmanlara emanet ediniz.

Neşe Demirtaş’tan güzellik sırları

DÃœZENLÄ° UYUYUN

Cildinizin güzelliği için uykunuzu iyi almanız çok önemli. Cildinizin yorgun görünmemesi için günde 7-8 saatlik bir uyku yeterli.

Haberin Devamı

Yatmadan önce cildinizi temizledikten sonra nemlendiricinizi sürün. Çoğu kadın bronz tenli olmak ister ancak güneş ışınları cilde ciddi zararlar verebilir. Cildinizin sağlığı için güneşten koruyan, yüksek faktörlü kremler kullanın. Çikolatanın sivilcelere neden olduğu bir gerçek, ancak bitter çikolatalardaki antiokBitkisel çaylar cildi besler. Cildinizin sağlıklı olması için başta yeşil çay olmak üzere faydalı bitki çayları tüketinsidan cildinize iyi gelir. Bu durumu dengelemek için çikolatayı çok az miktarda tüketin.

Makyaj cildin nefes almasına engel olur. Bu sebepten özellikle fondöten, pudra gibi gözeneklerinizi kapatan ve cildinizin nefes almasını engelleyen malzemeleri mümkün olduğunca az kullanın .

GÃœLÃœMSEYÄ°N

Haberin Devamı

Cildinizi en güzel gösteren özellik gülümsemenizdir. Daha canlı ve sağlıklı görünmek için bol bol GÜLÜMSEYİN.

Neşe Demirtaş’tan güzellik sırları

Erkeklerde Doğal Kalıcı Makyaj

Modern sosyal yaşam içinde erkeklerde giderek artan bir şekilde kişisel bakım ve kozmetik uygulamalara ilgi duymaya başlamıştır.

Erkeklerde kalıcı makyaj, hanımlardan çok farklı sebeplerle ve tekniklerle uygulanmaktadır. Bu uygulamalar daha çok kamuflaj makyaj olarak kabul edilebilirler.

Erkeklerde sık sık, çok açık renkteki kaşlara, bu kaşların sebep olduğu yumuşak yüz ifadesine daha erkeksi bir hava vermek amacıyla, koyu renkte destekler uygulanmaktadır. Kaşın şeklini değiştirmek amacıyla değil ancak çok düşük olan kaşları gözlerden uzaklaştırmak amacıyla, kaşların altından bir sıra alınıp, kaşların üstüne bir sıra ilave yapılabilmektedir. Ayrıca yapısal olarak ince olan kaşları doğal görünümünü bozmadan kalınlaştırmak mümkündür.

Haberin Devamı

Bazı erkekler, geleneksel sebeplerle hafif bir sürme talep edebilmektedirler. Gözleri belirginleştiren ve doğal görünümde olan bu hafif sürme bakışlara anlam katmakta ve daha duygusal bir görünüm sağlamaktadır.

Erkeklerde özellikle üst dudakların çok ince olması zaman zaman şikayetlere sebep olmaktadır. Erkeklerde dudaklar söz konusu olduğunda renk vermek uygun olmamaktadır. Bunun yerine dudak çizgisinin dışına açık ten rengi ince bir efekt vermek dudağı daha belirgin ve farkedilir hale getirmektedir.

Görüldüğü gibi, ustaca yapıldığında erkeklerinde kalıcı makyajın sağladığı olanaklardan faydalanması mümkündür. 

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!