Kebap severlerin değişmez adresi

Güncelleme Tarihi:

Kebap severlerin değişmez adresi
Oluşturulma Tarihi: Eylül 14, 2021 03:33

İZMİR Urla’da hizmet veren ‘Kırmızı Ocakbaşı’, lezzetleri ve atmosferiyle dikkat çeken yeni nesil bir güney mutfağı. Tüm kebaplar zırhla çekilmiş özel etlerden hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Siparişle birlikte hazırlığına başlanan tabla salatası kebapların en gözde eşlikçisi. Ciğer şişe ayrı bir parantez açmak lazım. Günlük olarak temin edilen ciğer özel olarak işlenip taptaze servise sunuluyor. Bu yüzden çok lezzetli. Patlıcan kebap, dana lokum, yağlı kara, kaburga, küşleme en çok tercih edilen kebap çeşitleri. Ara sıcak olarak da içli köfte, pastırmalı humus, kuru dolma, fındık lahmacun ve sucuk sunuluyor. Meze yelpazesi ise son derece özel ve iddialı. Tahinli humus, patlıcan söğürme, hibeş, kuru biber saplama ve babahan özellikle tadılması gereken mezeler.

Kebap severlerin değişmez adresi

ADANA’YI URLA’YA GETİRDİK

Haberin Devamı

Kırmızı Ocakbaşı’nın sahibi İpek Yazgan... Başarılı ve gusto sahibi genç bir iş kadını. “Adanayı Urla’ya getirdik” mottosuyla yola çıktıklarını söyleyen Yazgan, hijyen, lezzet, kalite, güven ve ustalığı bir araya getirmeyi başardıklarını belirtiyor. Adana kebabının gerçek lezzetini İzmirlilere sunmak için yola çıktıklarını kaydeden İpek Yazgan, deneyimli ustalar tarafından hazırlanan kebapların azar azar ve sıcak olarak servis edildiğini, müşteri memnuniyetinden asla taviz verilmediğini aktarıyor. Her cuma günü Kırmızı’da etli çiğköfte yoğrulduğunu ve çok beğenildiğini sözlerine ekleyen Yazgan, “Kırmızı Ocakbaşı haftanın yedi günü 11.00-24.00 saatleri arasında hizmet veriyor. Kebap severleri güney mutfağıyla buluşmaya bekliyoruz” dedi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!