Kazdağları’nda değişim rüzgarı

Güncelleme Tarihi:

Kazdağları’nda değişim rüzgarı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2022 05:21

Eşsiz doğası, muhteşem denizi, gastronomi tutkunlarınımest edecek lezzetlerinin yanı sıra pandemi sonrası hareketlenen eğlencehayatıyla Kuzey Ege,turizmde yeni rotalara yelken açıyor.

Haberin Devamı

 Ayvalık’tan Altınoluk’a Kuzey Ege’ye konserler renk katıyor. Bölgeye Taylıeli ve Güre’de bu yaz faaliyete geçen iki amfitiyatronun katılımıyla körfezin tüm kıyı şeridinden müzik sesleri yükseliyor. Akçay - Altınoluk hattında artan nüfusla birlikte yeni mekanların açılması konser sayısının artmasını sağlarken ağustos ayı sonunda düzenlenecek olan Zeytinli Rock Festivali de körfezi bir kez daha canlandıracak.

YILDIZI GİDEREK PARLIYOR

Konserler dışında tiyatro gösterileri, kitap fuarları ve kamplar da bölgede ritmi yüksek tutuyor. Kuzey Ege artık sadece yaz mevsiminde değil her sezon hareketli. Sosyal yaşam, etkinlikler, mekanlar, yeme içme kültürü, eğlence hayatı, doğa ve tarih açısından inanılmaz bir coğrafyaya kurulu bölgeyi turizm en gözde yerlerinden biri haline getiriyor. Kazdağları eteklerinin yabancı turistler için de gözde tatil mekanları arasına girmesi bekleniyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!