Karşıyaka'nın gözü yine Yaşar'da

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakanın gözü yine Yaşarda
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 01, 2017 15:17

Karşıyaka'nın gözü yine Yaşar'da

Haberin Devamı

Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA)- SPOR Toto 2'nci Ligi takımı Karşıyaka, kulübün en büyük destekçisi Yaşar Holding'le tekrar masaya oturmayı planlıyor.
Başkan Mutlu Altuğ ve yönetimi, futbol takımı için sezon öncesi geri ödemesiz 1 milyon TL kaynak sağlayan holdingle görüşüp isim sponsoru olduğu basketbol takımının yeni yıl bütçesini netleştirecek. Transfer yasağını Ocak 2018'de kaldırabilmek için alacaklı eski futbolcularla görüşmeler yapıp bir miktar ödeme ve taksitlendirme teklif eden Karşıyaka, holding yönetimine bu projesini de sunup mali destek isteyecek. Kulüp adına hazırlanan sunumu anlaşmaya varılan danışmanlık firması yapacak.
Öte yandan henüz yeni teknik direktörü belli olmayan Karşıyaka, temaslarını sürdürdüğü Ahmet Akcan'ı beklemede tutuyor. Teknik adam konusunda tek yetkili olan Başkan Mutlu Altuğ'un alternatif isimleri değerlendirdiği öğrenildi. Yeşil kırmızılılarda teknik direktör halen belli olmadığı için yeni sezon antrenmanların ne zaman başlayacağı ile kamp yeri henüz netleşmedi.
Sezon öncesi Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ni makyajdan geçiren Karşıyaka, sporcu odaları, soyunma odaları, mutfak ve tesisatları yeniliyor. Kamp merkezi takım antrenmanlara başlamadan önce komple boyanıp sezona hazır hale getirilecek. 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!