Karşıyaka’dan sonra Altay’a da sponsor

Güncelleme Tarihi:

Karşıyaka’dan sonra Altay’a da sponsor
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2023 01:10

PAŞALI Grubu bünyesinde faaliyet gösteren ve otomotiv sektöründe farklı bir hizmet anlayışı sunan Avek Otomotiv, spora verdiği destek ile de adından söz ettiriyor. Daha önce Avek Karşıyaka Yelken Kulübü, Karşıyaka Kadın Voleybol Takımı, Sporfest ve Maratonİzmir Powered by AVEK ve son olarak Karşıyaka Spor Kulübü ana sponsorluğu ile sporun ve sporcunun yanında olan Avek Otomotiv, şimdi de İzmir’in köklü kulüplerinden Altay Spor Kulübü’nün forma göğüs sponsoru oldu.

Haberin Devamı


Avek Otomotiv Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Adem Paşalı, “109 yıllık geçmişi ile Türk spor tarihinin en köklü ve güçlü kulüplerinden biri olan Altay Spor Kulübü’nün destekçisi olmak, gençliğe ve spora verdiğimiz değerin bir ifadesidir. Türk sporunun aynası olan, Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ve milletimizin nezdinde müstesna bir yeri olan Altay Spor Kulübü’ne forma göğüs sponsoru olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Türk spor tarihinin en büyük kulüplerinden olan Altay’a başarılar dileriz” dedi.

FARKLI BİR HİZMET
Avek Otomotiv’in 2005 yılından bu yana farklı bir hizmet anlayışı ile faaliyet gösterdiğini belirten Paşalı, Volkswagen Binek, Volkswagen Ticari, Audi, Skoda, Seat, Cupra ve DOD markaları ile müşterilerine hizmet verdiklerini söyledi. İstanbul’da Tekstilkent ve Ümraniye’de; Çanakkale’de ve son olarak da İzmir Karşıyaka’da faaliyet gösterdiklerini dile getiren Paşalı, şöyle konuştu:
“Faaliyete başladığı günden bugüne kadar 200 binden fazla sıfır araç satışı ve yılda yaklaşık 200 bin bireysel müşteriye servis hizmeti veren Avek Otomotiv, sektörün önde gelen şirketleri arasında yerini almıştır. 2023 yılında da daha önceki yıllarda olduğu gibi Capital 500 Türkiye listesinde 281. Sırada, FORTUNE dergisi tarafından hazırlanan Türkiye’nin en büyük 500 şirketi arasında ise 225. sıradayız.”
Paşalı Grubu, başta Avek Otomotiv olmak üzere AVEC Rent a Car, AVEC Hotel, Gürtaş Yapı, finans alanında faaliyet gösteren TronaPay ve nano teknolojik hijyen alanında faaliyet gösteren Kleentech gibi sektörünün önde gelen firmalarını bünyesinde barındırıyor. Türkiye’nin en önemli şirket grupları içerisinde yer alan Paşalı Grubu, iki binin üzerinde çalışanı ile 45 yılı aşkın bir süredir ülke ekonomisine katkı sağlıyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!