Karşıyaka'da Tolungüç uyardı

Güncelleme Tarihi:

Karşıyakada Tolungüç uyardı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 17, 2016 15:36

Karşıyaka'da Tolungüç uyardı

Haberin Devamı

Mustafa KÖPRÜLÜ / İZMİR, (DHA)- YENİ sezonda 2'nci Lig'de mücadele edecek olan Karşıyaka'da teknik direktör Soner Tolungüç, yönetime, "Bir an önce transfer yasağını kaldırın" mesajı verdi.
Yeni sezon hazırlıklarına altyapı oyuncularıyla başlayan yeşil kırmızılılar, iç transferde şu ana dek sadece ön libero Mustafa Aşan'la anlaşırken, dış transferde ön protokol yapılan Tokatsporlu stoper Ahmet Şahbaz ve Amed Sportif'ten sol bek Abdullah Çoban, transfer yasağı nedeniyle resmi imza atamıyor. Denenen gurbetçilerin de geleceği belirsizliğini koruyor.

Transferde talip oldukları isimleri ellerinden kaçırdıklarını ve daha fazla geç kalmamaları gerektiğini anlatan Tolungüç, "Zaman kaybediyoruz. Ne kadar gecikirsek o kadar kötü. Yasak en kısa sürede kaldırılmalı. Listemizdeki futbolcular bizi beklemiyor. Farklı isimlere yönelmek zorunda kalıyoruz. Düşündüğümüz takımı kuramıyoruz" diye konuştu.
Karşıyaka'nın iç transferde yeniden anlaşmak istediği Mahmut, Abdülhamit ve İbrahim'in de önceliği PTT 1'inci Ligi kulüplerinden gelecek tekliflere vereceği bildirildi.
KAMPANYAYA KASİAD FORMÜLÜ
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın transfer yasağının kaldırılması için 50 bin TL bağış yaparak başlatığı yardım kampanyası sürerken yöneticiler kulübün banka hesaplarının bloke olması nedeniyle bağışların Karşıyaka Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (KASİAD) hesap numarasına yatırılmasını istedi. Garanti Bankası Karşıyaka Çarşı Şubesi TR 80 0006 2001 5960 0006 2978 53 numaralı hesabı yayınlayan yönetim, "Desteklerinizi banka hesap numarasına veya kulüp binamıza gelerek nakit ya da kredi kartı ile yapabilirsiniz. Katkılarınız karşılığında kesilecek kulüp bağış makbuzları ilgililere iletilecektir. Sen de katıl ki bayrak dalgalansın" açıklaması yaptı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!