Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, mazbatasını aldı

Güncelleme Tarihi:

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, mazbatasını aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2024 18:33

Karaburun Belediye Başkanı Erdoğan, mazbatasını aldı

Haberin Devamı

İZMİR, (DHA)-İZMİR'in Karaburun Belediye Başkanı seçilen İlkay Girgin Erdoğan için mazbata töreni düzenlendi. Erdoğan, "Halkın iradesini yansıtan bizler, meclis üyesi arkadaşlarımla Karaburun halkına hizmet etmek onurunu bir kez daha yaşayacak olmaktan dolayı heyecanlıyız" dedi.

31 Mart Yerel seçimlerinden CHP Karaburun İlçe Örgütü önderliğinde 'Gara Geçiler Kazanacak' sloganıyla başlatılan seçim kampanyası sonuçlandı. CHP Karaburun Belediye Başkan adayı İlkay Girgin Erdoğan, ilçenin ilk kadın belediye başkanı olarak görev yaptığı 2019-2024 dönemi için de güven tazeledi. Halk arasında 'Yarımadanın has kızı' olarak anılan İlkay Girgin Erdoğan yüzde 49,81 oyla ipi göğüsledi. Karaburun Belediye Meclisi İlkay Girgin Erdoğan başkanlığında, CHP'den Gazanfer Yavaş, Raife Karabatak, Akın Akalmış, Kağan Dündar, Cemre Özmen, Yağmur Kutay, ve Ferhat Çoban; Cumhur İttifakı'ndan Dinçer Özlüoğlu, Aycan Destireci, Mehmet Özkan, Nizamettin Çelenk gibi üye isimlerden oluştu. CHP meclis üyeleri, muhtarlar ve CHP Karaburun İlçe Başkanı Erdal Subaşı'nın da katılımıyla Karaburun Hükümet Konağı'nda mazbata töreni düzenlendi. Erdoğan, demokratik ve eşitlik ilkelerine seçimin her aşamasında hukuken örnek olacak şekilde özen gösteren Karaburun İlçe Seçim Kurulu üyelerine ve demokratik yarışa katılan tüm siyasi partilerin temsilcilerine teşekkür etti.

Haberin Devamı

'SON ÇELENK DEĞİL BAŞLANGIÇ ÇELENGİ'

Mazbata töreni ardından CHP'li meclis üyeleriyle Karaburun Atatürk Anıtı'nda saygı duruşunda bulunan, İstiklal Marşı'nı seslendiren ve çelenk sunan Erdoğan, tüm Karaburunlu hemşehrilerine teşekkür etti. Meclis üyeleri ve törene katılan hemşehrileriyle harmandalı oynayan Erdoğan, şöyle konuştu: "Halkın iradesini yansıtan bizler, meclis üyesi arkadaşlarımla Karaburun halkına hizmet etmek onurunu bir kez daha yaşayacak olmaktan dolayı heyecanlıyız. Bir törende 'İnşallah bıraktıkları son çelenk olur' diyenlere inat, bugün bir başlangıç çelengini sunuyoruz. Rozetlerimizi bir kenara bırakacağız. Hatalarımızdan ders alarak, başarı ve huzur içinde, halkımızın desteğiyle bir beş yılı daha hizmetle geçireceğiz. Ustalık dönemimizde de iz bırakacak işlere imza atacağız" dedi. Erdoğan, tüm Karaburunluların ve Karaburun Belediyesi emekçilerinin aileleriyle birlikte bayramını kutladı.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!