İzmir Fashion Week'te final gecesi

Güncelleme Tarihi:

İzmir Fashion Weekte final gecesi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 15, 2016 12:37

İzmir Fashion Week'te final gecesi

Haberin Devamı

İZMİR'de, Ege Giyim Sanayicileri Derneği (EGSD) ve Rönesans Ajans işbirliği, Büyükşehir Belediyesi'nin destekleri ile yapılan ve 3 gün süren İzmir Fashion Week, final gecesi ile noktalandı. İzmir Arena'da yapılan ve sanat ile modanın iç içe geçtiği organizasyon kapsamında 8 defile moda severlerle buluşurken, Fashion Week'te ilk kez yapılan çocuk defilesi izleyenlerin beğenisini topladı.
Ayşe Kaşlıoğlu Kids Couture'nin çocuk tasarımlarının tanıtıldığı defile ile başlayan final gecesi, çocukların ünlü mankenlere taş çıkartırcasına yaptığı şovlarla izleyicilerden tam not aldı. Sonrasında Loft markasının defilesi ile devam eden gece, Murat Acar'ın birbirinden güzel abiye ve gelinlik tasarımlarının yer aldığı defile ile son buldu.
İzmir'in moda kenti kimliğine katkı sağlamak için düzenledikleri 3 gün süren İzmir Fashion Week'in çok renkli geçtiğini dile getiren EGSD Yönetim Kurulu Başkanı Mukadder Özden, İzmir'e sanat ve modanın iç içe geçtiği dolu dolu 3 gün yaşattıklarını söyledi. Genç tasarımcıların oldukça yaratıcı tasarımlarının görme imkanı bulduklarını anlatan Özden, sanatsal bir anlatımla giysilerin moda severlere sunulduğunu kaydetti. Kurumların iş birliği ile yapılan etkinliğin kent içinde örnek teşkil ettiğini anımsatan Özden, "Türkiye'de yapılan Fashion Week organizasyonlarında ilk kez çocuk defilesi de İzmir'de gerçekleştirildi ve oldukça büyük ilgi gördü. Eğitim kurumlarına da bu organizasyon ile destekler verildi. Gelinlik tasarım yarışmalarımızda da derece alan tasarımcılarımızın bu organizasyonlarla artık sektörde kendilerini kabul ettirdiklerini gördük. Bu da çabalarımızın boşa gitmediğini göstermesi bakımından sevindirici. Bundan sonra daha büyük desteklerle bu tip organizasyonların yaygınlaşmasını ve İzmir'in moda alanında ismini daha çok duyurmasını istiyoruz" diye konuştu.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!