İzmir Doğalgaz’dan uyarı

Güncelleme Tarihi:

İzmir Doğalgaz’dan uyarı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 11:00

İzmir Doğalgaz’dan uyarı

Haberin Devamı

İZMİR'de, ekim ayı ile birlikte doğalgaz abonelik talepleri artarken, İzmir Doğalgaz Genel Müdürü H. Burçin Yandımata, yanlış bilgi ve bilgilendirmelerden dolayı işlemlerin uzadığını belirterek, "Belirlenen yöntemlere uyulduğunda kısa sürede doğalgaz kullanımına geçilebilir" dedi.

Kış aylarının yaklaşmasıyla birlikte yoğunluğun arttığını söyleyen Yandımata, "Abone merkezleri, altyapı, proje onay ve gaz açma işlemlerinde tüm süreçlerimizi gözden geçirdik. Şirketimize gelen tüm tesisat projeleri elektronik ortamda kabul edilerek sonuçları aynı yöntemle bildirilmektedir. 10 ayrı abone merkezimizde, abonelik başta olmak üzere tüm işlemler yapılmaktadır. İşlemleri eksiksiz olarak tamamlanan abonelerin gazları en kısa süre içerisinde açılmaktadır. Ancak özellikle belirtmek istiyorum ki, doğalgazın bir an önce kullanılabilmesi için sözleşme yapılan firmanın tesisat imalatı ve proje ile ilgili yükümlülüklerini, abonelerin ise abonelikle ilgili sorumluluklarını eksiksiz ve zamanında yerine getirmeleri gerekmektedir" dedi

SÜREÇLER TAKİP EDİLEBİLİYOR

Tüm süreçlerin kontrolünün aboneler tarafından da yapılabileceğini ifade eden Yandımata, "Kurumsal web sitemizde oldukça geniş bir online hizmetler bölümü bulunmaktadır. Abone numarası ile tüm işleyiş adım adım takip edilebilir. Ayrıca çağrı merkezimiz arandığında da operatörlerimizden ayrıntılı bilgi alınabilir" diye konuştu.

YETKİSİZ FİRMALARA DİKKAT

Yetkisiz firmalara karşı önemli bir mücadele verdiklerini söyleyen Yandımata, vatandaşları bu firmalara karşı da uyardı. Yandımata, "İzmir’in her bölgesinde yetki verdiğimiz ve denetimini yaptığımız iç tesisat firmaları mevcut. Vatandaşlarımız kurumsal web sitemiz aracılığıyla bu firmalara rahatlıkla ulaşabilir. Kimsenin mağdur olmasını itemeyiz. Yetkisiz firmalara yapılan tesisatlar tespit edildiğinde sökülerek, hukuki yollara başvurulmaktadır" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!