İzmir Doğalgaz web sitesini yeniledi

Güncelleme Tarihi:

İzmir Doğalgaz web sitesini yeniledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 21, 2016 10:42

İzmir Doğalgaz web sitesini yeniledi

Haberin Devamı

İZMİR'de 2005 yılından bugüne doğalgazın dağıtım ve işletmesinde hizmet veren İzmir Doğalgaz, gelişen şartlara uygun olarak kurumsal web sitesini yeniledi.
İzmir Doğalgaz, tüketicilerin ihtiyaçlarını gözden geçirerek, çağın şartlarına uygun olarak yenilenmiş web sitesini devreye aldı. Teknolojik altyapısıyla birlikte içeriği de güncellenen web sitesi ile tüketicilerin, aradıkları bilgiye daha çabuk daha kolay ve ayrıntılı bir şekilde ulaşılabilecekleri belirtildi.
Kurumsal çizgiler göz önüne alınarak yeni bir tasarım anlayışıyla baştan yapılandırılan yeni web sitesi, çeşitli görsellerle zenginleştirilerek daha kolay algılanabilir hale getirildi. Yeni web sitesinin ihtiyaç ve tüketici önerileri doğrultusunda geliştirilmeye devam edileceği vurgulandı.
İçeriği yenilen ve üyelik sistemi getirilen online işlemler menüsü ile tüketiciler, geniş bir alanda doğrudan web sitesi üzerinden işlemlerini gerçekleştirebilecek. Online işlemlerde abone numarası ile borç sorgulama, abone ve proje numarası öğrenme, abone durum sorgulama, tahmini fatura, eksik evrak ve gaz açma randevu sorgulama, fatura bilgilerinin mail yöntemi ile ulaştırılması işlemlerini kısa sürede yapılabilecek.
Yeni geliştirilen üyelik yöntemi ile de üye olan her abone, son fatura bilgilerini öğrenme, kimlik ve iletişim bilgilerini güncelleme, sayaç durum bilgisini sorgulama/ sözleşme sonlandırma işlemlerini İzmir Doğalgaz'a gelmeden web sitesi üzerinden gerçekleştirebilecek.
İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!