İzmir Bilimpark'a Can'dan destek

Güncelleme Tarihi:

İzmir Bilimparka Candan destek
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2017 12:04

İzmir Bilimpark'a Can'dan destek

Haberin Devamı

İZMİR'de ikinci şubesini açmaya hazırlanan Can Sağlık Grubu ile İzmir Ekonomi Üniversitesi arasında akademik işbirliği ve İzmir Bilimpark partnerliği protokolü imzalandı.

Can Sağlık Grubu ve İzmir Ekonomi Üniversitesi çözüm ortaklığı ile İzmir ve Salihli Özel Can Hastanesi çalışanları mesleki ve kişisel gelişimlerini akademik diploma ve sertifikalarla güçlendirme olanağına erişecekler. İzmir Bilimpark'ta konumlanan Teknoloji ve Ar-Ge merkezi süreci ile de sağlık alanında teknolojik çalışmalara imza atmaya hazırlanan Can Sağlık Grubu, bütüncül sağlığın bütün fonksiyonları ile çalışmalarına devam edecek. Can Sağlık Grubu İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner, İzmir Bilimpark'ta Can Sağlık Grubu olarak yer alma kararına ilişkin açıklamalarda bulundu. Kurulduğu günden bugüne sağlığa dair olumlu projelerin altına imza atmanın gururunu taşıdıklarını, ülkemizde Teknopark'ta yer alan ilk sağlık kuruluşlarından biri olmanın ayrıcalığıyla bu başarıyı sürdürülebilir kılmayı hedeflediklerini ifade eden Umut Can Keskiner, sözlerine şöyle devam etti:

“Bugüne kadar hastalıkları iyileştirme sürecini yönettik. Biz Can Sağlık Grubu olarak bundan sonraki süreçte sağlığa dair üstlendiğimiz rolün büyük kısmını hastalığı önleyici faaliyetlere ayıracağız. Amacımız tedavi edici hizmetlerin ötesinde ve öncesinde engelleyici sağlık hizmetleriyle de öncü unvanımızı korumak."

İzmir Ticaret Odası Başkanı ve İzmir Ekonomi Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ekrem Demirtaş, Can Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Muzaffer Keskiner, CSG İcra Kurulu Başkanı Umut Can Keskiner, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Can Şımga Muğan, İzmir Ekonomi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Aşkar 'ın da aralarında bulunduğu imza töreni, olumlu dileklerle sona erdi. İTO Başkanı Demirtaş ise Can Sağlık Grubu'nun İzmir'e yaptıkları yatırımları takdirle karşıladıklarını ifade ederek, “Ekonomideki en büyük pay artık sağlık sektöründe. İzmir Ekonomi Üniversitesi'nin sağlık alanına girmemesi büyük bir eksiklik olurdu. Tıp doktorluğu, hemşirelik, yaşlı bakımı gibi bölümler ön plana çıkıyor. Sağlık turizmi ülkeye döviz getiren bir alan. Sağlık turizmi yapmak için İngilizce bilen doktora, hemşireye, görüntüleme teknisyenine ihtiyacımız var. Bu nitelikte sağlık turizmine yönelecek nitelikli iş gücünü yetiştiriyoruz" dedi.

İZMİR, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!