İyi ki varsın Lara

Güncelleme Tarihi:

İyi ki varsın Lara
Oluşturulma Tarihi: Eylül 20, 2020 19:24

KOVİD-19’un etkisini artırdığı bugünlerde, okula dönüş heyecanı yaşayan Milaslı öğrenciler için Türkiye’ye örnek bir sosyal sorumluluk kampanyası hayata geçirildi.

Haberin Devamı

Eğitimine İzmir Amerikan Koleji’nde devam eden Milaslı Lara Nur Özen, ilk etapta ilçedeki 15 köy ilkokulunun salgın döneminde en çok ihtiyaç duyduğu temizlik ve hijyen ürünlerine daha kolay erişimlerini sağlamak amacıyla ‘Okulum Seninleyim’ adlı proje geliştirdi. Milas Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Eczacıbaşı Profesyonel’in katkı verdiği girişim, www.okulumseninleyim.com adlı internet sitesi üzerinden gönüllülerin satın aldıkları malzemelerin dağıtılmasını esas alıyor.

ÇORBADA TUZUNUZ BULUNSUN
Pandemiden etkilenen maddi durumu kısıtlı öğrenciler için bir şeyler yapmak istediğini ve bu nedenle www.okulumseninleyim.com’u hizmete sunduğunu söyleyen Lara Nur Özen, “Kampanyamızın amacı Milas’ın köylerinde ihtiyacı olan okullara sabun, dezenfektan, maske gibi çeşitli hijyen ürünlerini ulaştırmak ve bu sayede eğitim sürecinin pandemiden etkilenmeden devam etmesine katkı sağlamak. İsteyen herkes bu girişime destek vererek imkanları kısıtlı okullarda okuyan öğrencilerin sağlıklı ve güvenli bir şekilde eğitimlerine devam etmelerine yardım edebilir” dedi.

Haberin Devamı

AYNI GÜN TESLİM EDİLİYOR
Hediye edilecek malzemelerin okulların gereksinimlerine göre belirlendiğini belirten Lara Nur Özen, “Eczacıbaşı Profesyonel bu kampanyaya özel indirimli fiyatlar oluşturdu. Ürünler için yapılan ödemeler doğrudan Eczacıbaşı Profesyonel’in Milas yetkili bayisi ÖGM Gıda’nın hesabına geçıyor. Ve ürünler aynı gün içinde İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne elden teslim ediliyor. Kampanyanın genişleyerek Muğla, Ege ve sonrasında tüm ülkemize yayılacak bir hareket olmasını ve daha çok kişiye ulaşmasını diliyorum. Destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

İyi ki varsın Lara

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!