ISS Proser Ege ve Akdeniz’de yüzde 15 büyüme hedefliyor

Güncelleme Tarihi:

ISS Proser Ege ve Akdeniz’de yüzde 15 büyüme hedefliyor
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2021 15:48

Türkiye’nin 600 farklı noktasında 7 bin personelle hizmet veren ISS Proser, Ege ve Akdeniz Bölgesinde hedef büyüttü. Özellikle Uşak ve Denizli illerinde büyüme bekleyen ISS Proser, pandemi döneminde aldığı önlemlerle de tercih sebebi oluyor.

Haberin Devamı


Bir seneyi aşkın süredir dünyayı etkisi altına alan pandemi süreci, her ne kadar köklü değişikliklere yol açsa da, ISS Proser’in yerel bazda büyüme hedeflerini canlı tuttu. Ege ve Akdeniz Bölgesinin en çok tercih edilen firmaları arasında yer alan ISS Proser, hizmet kalitesi ve bu kritik dönemde aldığı aksiyonlarla bölgede hız kesmeden büyümeyi sürdürüyor.

Bölgenin en güçlü illeri İzmir, Muğla ve Antalya
Ege’de 400, Akdeniz’de ise 300 çalışanla hizmet veren ISS Proser’in en güçlü olduğu şehirler İzmir, Muğla ve Antalya olarak sıralanıyor. Ege’de 26 firma, Akdeniz’de ise 13 firma ISS Proser’den hizmet alıyor. Bunların arasında Agora AVM, AGT Antalya, MP Otel Grubu, Trendyol, Markantalya AVM, Ata Gayrimenkul (Hilton Otel), Akka Otelleri, Novada Söke AVM, SEV Amerikan Koleji, İzmir Türk Kolejleri, Turcas Petrol ve Erasta AVM Antalya da bulunuyor. Bölgede ISS Proser’in çalışma alanına 10 il giriyor. 8 il ve bunların ilçelerine güvenlik hizmeti sağlanıyor. Hedef Uşak ve Denizli’de de projeler alarak toplam 10 şehirde güvenlik hizmeti vermek. ISS Proser, pandemi sebebiyle mevcut projeleri elde tutmak ilk hedef olmak üzere, toplam %15 büyüme bekliyor.


Pandemi tedbirleriyle gerçek güvenlik
ISS Proser, Türkiye’de ilk vaka henüz tespit edilmeden pandemi konusunda çalışmalara başladı. Hemen bir komite kurularak ileriki dönemlerde yaşanabilecek senaryolar üzerinde çalışıldı. Henüz ülkemizde kişisel koruyucu donanım kavramı tam anlamıyla yerleşmemişken temasta olan tüm personellere yüz siperliği dağıtıldı. Bunun yanı sıra güvenlik kontrollerinde ziyaretçilerin karşısına geçilerek değil, yanına geçilerek üst aramaları yapıldı. Böylece hem ziyaretçilerin, hem de personellerin virüse yakalanma riski azaltıldı. Ayrıca koronavirüs önlemleri ile ilgili afiş ve broşürler bastırılıp projelere dağıtıldı. Teknolojik çözümler ile ateş ölçümü ve HES kodu sorgulamaları yapıldı ve alınan tüm tedbirler, müşterilere rapor halinde sunuldu. Bu süreçte personel eğitimleri de devam etti, halen de sürüyor.

Haberin Devamı

ISS Proser’in başarısı özenli çalışmaya dayanıyor

Haberin Devamı

ISS Proser, iş sürecinin her anını titiz bir planlamayla yürütüyor. Fiziki güvenliğin yanı sıra özellikle son yıllarda teknolojik güvenlik sistemlerinden faydalanarak fark yaratıcı çalışmalar yapıyor. Dronelar, ISS Mobil, video analiz destekli kameralar, termal kameralar, HES kodu sorgulama kioskları, ISS planet Müşteri WEB portalı gibi yeniliklerle değişen dünyaya uyum sağlanıyor. Yöneticilerin seçiminde proaktif, zihinsel gelişime açık ve pozitif bir çalışmayı ön planda tutan adaylar değerlendirmeye alınıyor. Ayrıca çalışanların kişisel gelişimlerine ve proje esaslarına uygun eğitimlere devam ediliyor. Bu günlerde Ege ve Akdeniz’in turizm bölgesi olması nedeniyle özellikle otellere yaptığı güvenlik hizmeti tekliflerine hız kazandıran ISS Proser, mevcut projelerde görev yapan personellerin İngilizce eğitimi ve iletişim eğitimlerine ise öncelik veriyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!