İkinci ofis Karşıyaka’ya

Güncelleme Tarihi:

İkinci ofis  Karşıyaka’ya
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2024 03:29

ARAÇ kiralama sektörünün güçlü aktörlerinden AVEC Rent a Car, İzmir Karşıyaka’da ikinci ofisini açtı.

Haberin Devamı

 

Paşalı Grubu bünyesinde 2016’dan bu yana faaliyet gösteren ve Türkiye’nin çeşitli lokasyonlarında 21 ofisi bulunan AVEC Rent a Car, İzmir’de ise ilk şubesinin 2018’de Adnan Menderes Havalimanı’nda açmıştı. Genel Müdür Yardımcısı Erkan Temur, “Karşıyaka’daki yeni ofisimizle birlikte, müşterilerimize daha etkili ve hızlı bir hizmet sunma amacımızı bir adım daha ileriye taşıyoruz. AVEC Rent a Car olarak, müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.

DAHA HIZLI REZERVASYON

AVEC Rent a Car’ın Kasım 2023’te kullanıcılarına daha hızlı, güncel ve işlevsel bir deneyim sağlamak amacıyla web sitesini de yenilediğini hatırlatan Temur, “Yenilenen web sitesi ile müşterilerine araç kiralama hizmetinde daha hızlı rezervasyon sunuyor. AVEC Rent a Car, müşterilerine kaliteli araçlar, uygun fiyatlar ve güvenli bir yolculuk vaat ediyor. Şirketin sistem altyapısını yenilediği hızlı ve kolay rezervasyon sistemi, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ve sigortalı araç kiralama seçenekleri, kullanıcılara keyifli bir araç kiralama deneyimi sunuyor. Nano gümüş iyon bakteri temizliği uygulamasıyla tüm araç filosunda antibakteriyel temizlik sağlanarak müşteri güvenliği ve sağlığı en üst düzeyde tutuluyor. Sigorta paket seçenekleri ve çocuk koltuğu gibi özel hizmetler de seyahatleri daha konforlu hale getiriyor” dedi.

Haberin Devamı

İkinci ofis  Karşıyaka’ya

 

ÖZGÜRCE KEŞFET

AVEC Rent a Car’ın kaliteli hizmet, bakımlı araçlar ve uygun fiyat politikasıyla yol aldığını dile getiren Temur, sözlerini şöyle tamamladı: “Müşterilerimize keyifli ve konforlu bir yolculuk deneyimi sunma taahhüdümüzü sürdürüyoruz. AVEC Rent a Car, müşterilere özgürce keşfetme özgürlüğü sunarak seyahat deneyimlerini daha anlamlı hale getiriyor. Yeni açılan ofisimiz ve hizmet anlayışımızla birlikte, AVEC’in ‘Özgürce Keşfet’ sloganına yeni bir halka ekledik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!