İki müthiş organizasyon

Güncelleme Tarihi:

İki müthiş organizasyon
Oluşturulma Tarihi: Haziran 20, 2021 14:14

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın düzenlediği ‘Elvedasız Şarkılar’ adlı konser bu akşam saat 19.00’da Antik Tiyatro’da yapılacak. 2021 Türkiye Klasik Otomobil Şampiyonası’nın ilk iki yarışı 85 aracın katılımıyla bugün ve yarın Bodrum’da gerçekleştirilecek.

Haberin Devamı

 

ELVEDASIZ ŞARKILAR

Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı’nın tüm geliri engellilere yönelik hizmetlerin finansmanında kullanılmak üzere düzenlediği ‘Elvedasız Şarkılar’ adlı konser bu akşam saat 19.00’da Antik Tiyatro’da yapılacak.

İki müthiş organizasyon

ÜNLÜ İSİMLER SAHNE ALACAK
Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkıları, Muğla Büyükşehir Belediyesi ve Bodrum Belediyesi’nin destekleriyle gerçekleşecek etkinlikte Bora Gencer, İlham Gencer, Melihat Gülses, Işın Karaca, Yeşim Salkım, Metin Şentürk, Murat Kekilli, Niran Ünsal, Elif Kaya, Emre Altınok, Ayben Ersoy, İpek Dinç gibi Türk müziğinin önemli isimleri sahne alacak.

Haberin Devamı

ÖLÜMSÜZ ŞARKILAR OKUNACAK
Toprak Sergen ve Semih Sergen’in sunumlarıyla anlam katacakları gecede, vefat eden sanatçıları anmak adına Türk müziğinin klasikleşmiş kült şarkıları seslendirilecek. Başkan İbrahim Akkaya, “Bodrum Engelliler Sağlık Vakfı bir Bodrum markası. Bodrumlu kamu ve sivil unsurların kolektif bir projesi. Herkesi bu muhteşem konsere bekliyoruz” dedi.

 

‘KLASİK’ BİR YARIŞ

2021 Türkiye Klasik Otomobil Şampiyonası’nın ilk iki yarışı bugün ve yarın Bodrum’da yapılacak. Klasik Otomobil Kulübü’nce ICRYPEX ana sponsorluğunda Hapimag Sea Garden Resort’ün katkılarıyla düzenlenen yarışlara 85 klasik otomobil katılıyor.

BAHAR RALLİSİ İLE BAŞLAYACAK
Bugün Hapimag Sea Garden Resort Bodrum’dan başlayacak 2021 ICRYPEX Bahar Rallisi’nde maviyle yeşilin buluştuğu Gökova Körfezi’ne yönelecek ekipler, Ören Marina’daki molanın ardından yeniden Yalıçiftlik’e dönerek akşam saatlerinde ilk yarışı tamamlamış olacak. Ekipler, her iki yarışta da trafiğe açık yollarda belirlenen kontrol noktaları arasındaki mesafeleri belirli hızda geçme esasına dayalı ‘sabit hız testleri’nden oluşan parkuru hatasız şekilde tamamlamaya çalışacaklar.

B.ANADOLU RALLİSİ İLE SÜRECEK
Yarın sabah ise bu kez 2021 ICRYPEX Batı Anadolu Rallisi için direksiyona geçecek olan katılımcılar, Kızılağaç’taki etapların ardından Akyarlar’daki finişe ulaşacaklar. Otomobil Sporları Federasyonu’nun himayesinde 2021 Demir Berberoğlu Sezonu kapsamında düzenlenen yarışlar Radisson Colleciton’da gerçekleştirilecek ödül töreniyle sona erecek. Klasik Otomobil Kulübü Başkanı Durgut Berberoğlu, “2’si 1 Arada klasik rallilerimizi Bodrum’da açmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!