Ianua SPA’da kendinizi yeniden keşfedin 

Güncelleme Tarihi:

Ianua SPA’da kendinizi yeniden keşfedin
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 29, 2021 15:27

Bodrium Otel&SPA bünyesinde hizmet veren Ianua SPA, ‘kendinizi keşfedin’ sloganıyla sağlık ve güzelik hizmetlerini tek çatı altında sunuyor.

Haberin Devamı

Genel Müdür Yiğit Girgin, uzman kadroyla hizmet veren Ianua SPA’nın tüm Bodrumluların hizmetine açık olduğunu söyledi. Bodrium Hotel&SPA’nın ilçenin antik kapısının yanında yer aldığını ve SPA merkezinin adını da Latince ‘kapı’ anlamına gelen ‘Ianua’ olarak belirlediklerini ifade eden Girgin, “Hem otel misafirlerine, hem de Bodrum’a yönelik bir SPA oluşturmak istedik. Bir buluşma noktası olması amacıyla farklı hizmetleri tek çatı altında sunmaya başlıyoruz. Ianua SPA bünyesinde masaj, hamam, buhar odası, sauna ve fitness bulunuyor. Tüm masörlerimiz Uzakdoğu’dan. Ianua SPA’da fitness eğitmeni Onur Yıldırım’la birlikte daha sağlıklı ve doğru beslenme konusunda da misafirlerimize hizmetler sunuyoruz. Yakın bir zamanda da konuklarımızı yoga&pilates programlarımızla şehrin merkezinde buluşturacağız” dedi.

Haberin Devamı

Ianua SPA’da kendinizi yeniden keşfedin

KİŞİYE ÖZEL ANTREMAN

Ianua SPA Fitness Center eğitmeni Onur Yıldırım, kişiye özel hazırladıkları beslenme ve spor programlarıyla hizmet verdiklerini kaydetti. Her spor programının herkese uygun olmadığını dile getiren Yıldırım, antremanları bilimsel ve akılcı yöntemlerle kişinin ihtiyacına göre şekillendirdiklerini aktardı. Onur Yıldırım, “Öncelikle kişinin yaş, kilo, boy ve genel sağlık durumunu değerlendiriyoruz. Bu bilgiler ışığında yağ oranını hesaplıyoruz. Duruş bozukluklarını düzeltmek için egzersizler öneriyoruz. Anlaşmalı diyetisyenimizle kişiye özel beslenme programı da uyguluyoruz. Harcadığınız her dakikanın maksimum verimlilikle geçirebileciğiniz ve hedeflerinize daha kolay ulaşmanızı sağlamak için çalışıyoruz” diye konuştu.

SPA SAĞLIK KAYNAĞI

SPA’nın vücut sağlığı açısından çeşitli yararlar sunduğunu belirten Ianua SPA Müdürü Ayşegül Ökçeci ise şu bilgileri verdi: “İnsanlara kendi hayatları ve sağlıklarıyla ilgili daha çok neler verebiliriz diye düşündük. Sezon öncesinde bu hazırlıklarımızı tamamlıyoruz. Ianua SPA daha ferah ve dinginleştirici bir ortamda hizmet veriyor. Masaj çeşitliliğimizi ve terapi uygulamalarını da zenginleştirdik.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!