Hüseyin İlhan güven tazeledi

Güncelleme Tarihi:

Hüseyin İlhan güven tazeledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 27, 2021 01:42

 DİDİM Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği’nin pandemi nedeniyle ertelenen olağan genel kurulu yapıldı. Başkanlık seçimine tek aday olarak, tek listeyle giren Hüseyin İlhan, 3 yıllığına yeniden göreve getirildi. Didim Cemevi bahçesinde düzenlenen ve katılımın yoğun olduğu olağan genel kurulun divan başkanlığını Engin Seyitalidedeoğlu üstlenirken, Divan’da Seyitalidedeoğlu’na Neşe Ceyhan ve Bülent Akın eşlik etti. Didim Alevi Bektaşi Kültür Merkezi ve Cemevi Derneği Olağan Genel Kurulu’na dernek üyeleriyle birlikte bazı siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri de katıldı. Dernek Başkanı Hüseyin İlhan, genel kurulda katılımcı üyelerine dernek faaliyetleri ilgili bilgi verdi.

Haberin Devamı

 

 

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Saygı duruşuyla başlayan genel olağan genel kurulda, derneğin eski tüzüğünün iptal edilmesi ve yeni tüzük değişikliğinin kabul edilmesi için gereken 3’te 2 çoğunluk sağlandı. İlhan’ın yeniden seçilerek güven tazelediği listede Ünal Aykaç, İlyas Aydur, Sevda Yaman, Sidar Boza Sarı, Hazal Melis Çakallı ve Abuzer Çolak yer aldı.

Genel kurul sonrası tebrikleri kabul eden İlhan, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu görüşlere yer verdi: “Cemevimizin bundan önceki dönemde bizlerle birlikte hizmet eden yönetim kurulundaki canlara çok çok teşekkür ederiz. Yeni yönetimdeki canlara da hoşgeldiniz diyorum. Hızır yar ve yardımcınız olsun. Böyle anlamlı günde bizleri yalnız bırakmayan, arayıp soran, mesaj gönderen, Didim’deki siyasi parti temsilcilerine, STK, dernek temsilcilerine, Didim Cemevimizin değerli canlarına çok teşekkür ederiz. Bu sebeple hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyoruz. Yolumuzun ışığı eksilmesin.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!