Hem merkeze hem de Çeşme’ye yatırım

Güncelleme Tarihi:

Hem merkeze hem de Çeşme’ye yatırım
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 19, 2023 15:55

İZMİR’e yeni bir kimlik kazandırmayı hedefleyen Viven İnşaat, Çeşme ve Alaçatı’da sürdürdüğü projeleriyle de sektöre artı değer katmayı amaçlıyor. Viven İnşaat Direktörü Edip Singin, projelere dair değerlendirmelerde bulunarak, bölgenin önemine dikkat çekti. Singin, “Viven İnşaat; doğanın ve tarihin sunduğu zenginlikleri modern ve lüks bir yaşam alanıyla buluşturma hedefi doğrultusunda İzmir’in merkez konumları kadar, Çeşme ve Alaçatı bölgelerinde de yeni yatırımlar yapıyor. Çünkü biliyoruz ki konut, bir yatırım ve birikim aracından öte, yaşamın hayat bulduğu yuva. Dolayısıyla, modern yaşamın ihtiyaçlarına göre tasarlanan projeler, sektörü ve yaşam tarzlarını kökten değiştiriyor. Bir binadan daha fazlasını ortaya koyarak insan odaklı tasarım anlayışımızla, gayrimenkul ve inşaat anlayışını yenilemeyi hedefliyoruz” dedi.

Haberin Devamı

 

Hem merkeze hem de Çeşme’ye yatırım

İSTİHDAMA DA KATKI

Edip Singin, sözlerini şöyle tamamladı: “Yaşamın içinde yaşamlara ayrıcalık katan projelerle farkımızı hissettirmek istiyoruz. Projelerimizin temelini atarken duyduğumuz heyecanı, satış sonrası müşteri desteğimiz ve 2’nci el satış organizasyonumuz ile devam ettiriyoruz. Yeni vizyonumuz ve yeni kurumsal kimliğimiz ile fark yaratan, özgün projelere imza atmaya devam edeceğiz. Özellikle; sosyalleşmeyi yaşamın merkezine alan, ulaşılabilir ve sürdürülebilir yeni nesil bir yaşam alanı sunan Viven, projelerimiz ile hem İzmir’e hem de ülkemize istihdam sağlıyor.”

Haberin Devamı

Hem merkeze hem de Çeşme’ye yatırım

YENİ PROJELER YOLDA

EDİP Singin, hayata geçirdikleri projelerle ilgili de şu bilgileri aktardı:

“Üstlendiğimiz tüm projelerimizin her biri özel ve özgün mimarisiyle dikkat çekiyor. Viven Life; İzmir’in en dinamik, en modern ve en heyecanlı projesi olarak Bornova’ya enerjik bir hava katıyor. Viven İzmir Port; 100 metre yüksekliği ve İzmir Körfezi’ne nazır eşsiz konumu ile bölgenin en ihtişamlı yapılarından biri olacak. Viven Vogue; Bornova’nın lüks yaşam ve yatırım projesi olarak dikkatleri üzerine çekiyor. Viven Resort; Sakız Adası’na komşu, denize sıfır lokasyonu ve kendine özel uzun kumsalı ile Çeşme’nin en özel yerinde büyüleyici bir atmosfer sunuyor. Viven Suites; Çeşme merkezdeki konut projesi olarak cadde üstü konumu ile sakinlerini cezbediyor. Viven Port Alaçatı; şık ve modern tasarımıyla bölgenin en değerli projeleri arasında yer alıyor. Çeşme ‘ye yeni bir soluk getirecek olan; Rise projemiz de yine Sakız adasına komşu ve müthiş bir deniz ve ada manzarasına sahip. Önümüzdeki günlerde web sitemiz ve tüm sosyal medya platformları üzerinden yeni yatırımlarımızı tanıtacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!