Hem güneyde, hem de kuzeyde ikinci şube geliyor

Güncelleme Tarihi:

Hem güneyde, hem de kuzeyde ikinci şube geliyor
Oluşturulma Tarihi: Aralık 11, 2023 12:35

ARAÇ kiralama sektörünün güçlü aktörlerinden Avec Rent a Car, İzmir’de ikinci şubesini açmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Paşalı Grubu bünyesindeki firmalardan Avec Rent a Car, Adnan Menderes Havalimanı’ndaki şubesinde 2018’de faaliyete başlamıştı. Genel Müdür Yardımcısı Erkan Temur, “Avec Rent a Car İzmir’in en genç araç filosu ve en fazla araç çeşidiyle hizmet veriyor. İzmirlilere daha fazla ve daha kolay ulaşabilmek için ikinci şubemizi Atatürk OSB’de açacağız. Böylelikle Avec, İzmirimizin hem güneyinde, hem de kuzeyinde hizmet verecek” diye konuştu.

ARAÇ HİJYENİNDE İŞBİRLİĞİ

Kiralık araç hijyeninde çıtayı da bir üst seviyeye çıkardıklarını söyleyen Temur, nano gümüş iyon teknolojisiyle bu alanda önemli yeniliklere imza atan Kleentech’le işbirliği yaptıklarını kaydetti. “Avec araçlarını KleenGard inovatif gümüş iyon teknolojisiyle dezenfekte ediyor” diyen Erkan Temur, ekledi:

Haberin Devamı

MARKANIN ÖNCELİĞİ MÜŞTERİ

“Kleentech inovatif dezenfeksiyon uygulaması tüm yüzeylerde iyonlaşarak uzun süreli (3 ay) antibakteriyel özellik gösteriyor. Bakterileri kendisine doğru çekip yok etme özelliği patentli olan bu uygulama, özel formülasyonuyla virüslere karşı da etkili. Uygulama; ter, ayak ve sigara kokuları ile organik bazlı kokuları da yok ediyor. Biz de araçlarımızı bu şekilde dezenfekte ederek müşterilerimize hijyenik ve temiz araçlar sunuyoruz. Uygulama TSE standartlarına uygun. ISO 9001 ve 14001 belgelerine sahip. Sağlık Bakanlığı onaylı. Önceliğimiz müşteri memnuniyeti.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!