Hem eğlencenin, hem de eşsiz lezzetlerin yeni adresi: Çeşme’nin ‘İkon’u!

Güncelleme Tarihi:

Hem eğlencenin, hem de eşsiz lezzetlerin yeni adresi: Çeşme’nin ‘İkon’u
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2022 03:06

Türkiye’nin en büyük zincir restoranlarından Happy Moon’s Grup, çeyrek asra yaklaşan deneyimini, yazın kalbinin attığı Çeşme’de ‘İkon’ markası çatısı altında açtığı şubesiyle bir adım ileriye taşıyor.

Haberin Devamı

 

 

KALİTELİ restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla ‘ulaşılabilir lüks’ kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uyarlayan Happy Moon’s Grup, çeyrek asra yaklaşan deneyimini Çeşme’ye taşıdı. ‘İkon’, ‘No. 54 Steak&Kebap’ ve ‘İkon Taverna’ olmak üzere üç ayrı konseptte üç markayı bir lokasyonda birleştiren ‘İkon Beach’, Çeşme’ye farklı bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Neredeyse her gün ünlü DJ’lerin performanslarına ev sahipliği yapan İkon Beach Çeşme, taverna geceleriyle de Ilıca’nın eşsiz manzarası eşliğinde konuklarına eğlenceli anlar yaşatmaya hazırlanıyor.

23 YILLIK TECRÜBE
Happy Moon’s Grup Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Aymutlu, markaları arasında lüks segmentte yer alan İkon’u, sektörde elde ettikleri 23 yılı aşan tecrübeye dayanarak bir cazibe merkezi yaratmak amacıyla hayata geçirdiklerini söyledi. “Yaklaşık 3 yıl önce kurduğumuz, yemek, servis ve ambiyans noktasında her detayını ayrıntıyla hazırladığımız markamızın en yeni ve en farklı şubesini de Çeşme Ilıca’da hayata geçirdik” ifadelerini kullanan Aymutlu, “Çeşme’deki İkon’umuz üç farklı konseptiyle bu yazın en gözde adresi olacak” dedi.

Haberin Devamı

Hem eğlencenin, hem de eşsiz lezzetlerin yeni adresi: Çeşme’nin ‘İkon’u

ULAŞILABİLİR LÜKS
Faliyetlerine başladıkları ilk günden bu yana kaliteli restoran anlayışı, zengin menüsü ve erişilebilir fiyat avantajlarıyla ‘ulaşılabilir lüks’ kavramını restoran ve kafe işletmeciliğine uyarlamak için çalıştıklarını anlatan Hüseyin Aymutlu, “Çeşme’deki en yeni mekânımızı da bu anlayıştan yola çıkarak açtık. Yine bu şubemizle grubumuzda bir ilki hayata geçirerek, ‘İkon Beach’, ‘No. 54 Steak&Kebap’ ve ‘İkon Taverna’ olmak üzere üç farklı konseptte üç markayı bir arada sunmaya karar verdik. Bu üç ayrı konseptte de iddialıyız. Şeflerimizin yorumlarıyla adete yeniden şekillenen birbirinden farklı lezzetleri, yazın kalbinin attığı Çeşme’de eşsiz bir manzarada konuklarımızın beğenisine sunuyoruz. Özellikle taverna konseptimizin konuklarımızdan yoğun ilgi göreceğine inanıyoruz. İkon Beach Çeşme’yi, kısa sürede bu bölgenin ‘ikonu’ yapacağız” diye konuştu.

   

Haberin Devamı

415 KİŞİLİK KAPASİTEYE SAHİP
İÇ alanı 384, dış alanı 410 metrekare olmak üzere toplamda 794 metrekarelik alana sahip olan İkon Beach Çeşme, 62 kişiden oluşan uzman ekibiyle konuklarına hizmet sunuyor. İç alanda 246 kişilik oturma kapasitesine sahip olan şubenin beach kısmında da 169 şezlong bulunuyor. Toplamda 415 kişilik kapasiteye sahip İkon Beach Çeşme, dekoru ve ambiyansıyla dikkat çekiyor.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!