Hastanede çifte tören

Güncelleme Tarihi:

Hastanede çifte tören
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2016 12:01

Hastanede çifte tören

Haberin Devamı

İZMİR'deki Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde, ertelenen 14 Mart Tıp Bayramı kutlamaları kapsamında çalışma hayatlarında 25 yılını dolduran hekimlere plaketleri takdim edildi. Ayrıca Ameliyathane Hemşireliği Sertifikalı Eğitim Programı'nın ikinci dönem kursiyerlerine de kurs bitirme sertifikaları törenle verildi.
Buca Seyfi Demirsoy Devlet Hastanesi'nde gerçekleşen törene İzmir Kuzey Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu, Hastane Yöneticisi Op. Dr. Hilmi Güngör, İzmir Kuzey KHB Eğitim Birimi görevlileri, sertifika programı kursiyerleri ve hastane çalışanları katıldı. Hastane Yöneticisi Op. Dr. Hilmi Güngör, "14 Mart Tıp Bayramı haftasında yaşanan üzücü terör olaylarından ötürü hepimiz çok üzüldük, gecikmeli de olsa tüm meslektaşlarımın Tıp Bayramını kutluyor, sağlıklı daha güzel yarınlar diliyorum. Bugün aynı zamanda Ameliyathane Sertifika Programı'nın ikincisinin de sonuna gelmiş bulunmaktayız. Programa katılan arkadaşlarımızın buradan güzel duygularla ayrılacaklarını diliyorum, düzenlediğimiz programa katıldıkları için de teşekkür ediyorum" dedi.
İzmir Kuzey KHB Genel Sekreteri Doç. Dr. Ahmet Emin Erbaycu ise "Genel Sekreterlik olarak bazı hastanelerimizde sertifikalı eğitim programları gerçekleştiriyoruz. Bu anlamda 2015 yılı verimli bir yıl oldu. Hastanelerde tesciller yapıldı ve eğitimler başladı. Buca Devlet Hastanesi biraz daha hızlı başladı. Bugün programın ikincisi bitiyor ve bu sadece hastane için değil İzmir için hatta tüm Türkiye için çok başarılı bir iş. Sertifikalarını alan hemşire arkadaşlarımız öğrendikleri bilgileri kendi hastanelerinde uygulayabilme ve kendi arkadaşları ile paylaşabilmede öncü oluyorlar. Tüm emeği geçenleri ve hemşire arkadaşları tebrik ediyorum. Ayrıca ülkemizde yaşanan menfur saldırılardan ötürü de herkese geçmiş olsun diliyorum. Tıp bayramımız bu sene buruk geçti. Geç de olsa tüm hekim arkadaşlarımın Tıp Bayramını kutluyorum ve bugün 25. yılını dolduran hekim arkadaşları da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.
Meslek hayatlarında 25 yılını doldurmuş olan hekimlere yirmi beş yıl boyunca yapmış oldukları başarılı çalışmalar ve katkılarından dolayı plaket verildi. Ameliyathane Sertifika Programına katılan hemşirelerin sertifika takdimiyle tören son buldu.

İZMİR, (DHA)
FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!