Hasan Durmaz’ın projesiyle Birecik gastronomi merkezi olacak

Güncelleme Tarihi:

Hasan Durmaz’ın projesiyle Birecik gastronomi merkezi olacak
Oluşturulma Tarihi: Nisan 07, 2021 23:57

 TÜRES Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜRES Gaziantep Şube Başkanı Hasan Durmaz; sahibi olduğu Özikizler Künefe’nin İzmir şubesini açmaya hazırlanırken, bir yandan da Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde bir “gastronomi merkezi” kurmanın hazırlıklarına başladı. Yaşadığımız pandemi sürecinde yasakların azalması ile hayalinin Birecik’te festival de düzenlemek olduğunu belirten Durmaz, konuyla ilgili resmi makamlarla görüştüğünü ve  destek istediğini belirtti.

Haberin Devamı

 

Tüm Restoranlar ve Turizmciler Derneği’nin (TÜRES) geçtiğimiz günlerde yapılan 9. Olağan Genel Kurulu’nda yeniden yönetim kuruluna seçilen ve TÜRES Gaziantep’in şube başkanlığı görevini de sürdüren Hasan Durmaz, hayallerini gerçeğe dönüştürmek için kolları sıvadı.

Hasan Durmaz’ın projesiyle Birecik gastronomi merkezi olacak

ŞUBE İZMİR’DE AÇILIYOR

Yıllar önce Şanlıurfa’nın Birecik ilçesinde küçük bir dükkanda kurulan, bugün ise Türkiye’nin farklı şehirlerinde 11 şubesi bulunan Özikizler Künefe’nin ikinci kuşak temsilcisi olan genç iş insanı, 12’nci şubeyi İzmir’de açmak için tüm hazırlıkları tamamladı. Durmaz, hijyen sertifikalı mekanın çok yakında misafirlerini ağırlamaya başlayacağını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!