Güneş Altunkaş'tan yeni kitap "İstanbul'un Kalbindeki Ejder"

Güncelleme Tarihi:

Güneş Altunkaştan yeni kitap İstanbulun Kalbindeki Ejder
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 24, 2023 18:22

Güneş Altunkaş'ın yeni romanı "İstanbul'un Kalbindeki Ejder," dram türünde gerçek bir değişim hikayesini okurlarla buluşturuyor.

Haberin Devamı

Ünlü yazar Güneş Altunkaş, dördüncü kitabı "İstanbul'un Kalbindeki Ejder" ile sıradanlığın ötesine geçiyor. Bu yeni eseri, farklı bir üslupla yazılmış olup gerçek bir değişim hikayesini dram türünde anlatıyor.

Güneş Altunkaştan yeni kitap İstanbulun Kalbindeki Ejder

Altunkaş'ın yeni romanı, İstanbul'un merkezinde bulunan CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul'da gerçekleşen Redbull Organic sponsorluğundaki tanıtım lansmanında okuyucularla buluştu. Davete iş ve sanat dünyasından birçok isim katıldı.

Yazar, gecede yaptığı açılış konuşmasında, üretmenin ve paylaşmanın mutluluğuna vurgu yaparak, kitaplarını yazarken bilinmeyen bir yolculuğa cesaretle çıktığını ve eserlerini okurlarına ulaştırdığında bunun kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Altunkaş, insanların duvar yazılarından daha fazla anlam çıkarabilmeleri için sevmeyi, düşünmeyi ve anlamayı gerçek hayata taşımaları gerektiğini ifade etti.

Haberin Devamı

Romanın hikayesine değinen Altunkaş, İstanbul adlı genç bir kadının yaşamına odaklandığını belirtti. Bu genç kadının çocukluğu küçük yaşta elinden alınmış, hayata dair soruları olan biri olduğunu ve hikayesinin yaşam ve ölüm arasındaki çatışmaya odaklandığını açıkladı. Altunkaş aynı zamanda romanın geliriyle Hatay'daki depremzede çocuklara eğitim bursu verileceğini duyurdu.

Güneş Altunkaş, Beykent Üniversitesi'nden Radyo Televizyon Sinema Bölümü ve Anadolu Üniversitesi'nden Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri eğitimi aldıktan sonra spikerlik ve sunuculuk akademik eğitimini tamamladı. Habercilikle başladığı kariyerinde seslendirme, dublaj, sanat yönetmenliği gibi çeşitli alanlarda çalıştı. Yazar, kitap gelirleriyle eğitim hayatında zorluk yaşayan çocuklara burs verme amacı güdüyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!