Göz kapağı estetiğinde lazer kullanımı

Güncelleme Tarihi:

Göz kapağı estetiğinde lazer kullanımı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2023 13:52

Co2 Fraksiyonel Lazer’in son yıllarda geliştirilen ve dermatolojik uygulamalarda önemli bir yer tutan lazer yöntemi olduğunu belirten Özel Alfa Tıp Merkezi’nden Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Abdullah Karaca, bu lazer sisteminin göz çevresinde özellikle de göz kapağı estetiğinde uygun hastalarda kullanıldığında oldukça başarılı sonuçlar verdiğini söyledi.

Haberin Devamı

Co2 Fraksiyonel Lazer’in dermatoloji hekimi uzmanlar tarafından sivilce, yara, yanık veya kesik izlerinin tedavisinde kullanılan çözümlerden biri olduğunu kaydeden Karaca, “Aynı şekilde ciltteki kırışıklıkların ve cilt çatlaklarının kozmetik olarak düzeltilmesinde ve cildin yenilenmesinde de etkilidir. Bu lazer sistemi uygun hastalarda kullanıldığında göz çevresindeki estetik işlemlerde de başarılı sonuçlar vermektedir” dedi. Pek çok tedavi alanı olan CO2 Fraksiyonel Lazer’in göz çevresinde de uygulanabildiğini ifade eden Karaca, şu bilgileri verdi: “Sık sık güneşin zararlı ışınlarına maruz kalan, göz çevresi yaşlanan, düzensiz pigmentasyon sorunu olan, kırışıklıkları ve sarkmalarından şikayetçi olan, cilt dokusu düzensizleşen pek çok kişiye uygulanabilecek bir yöntemdir. Ayrıca bu lazer sistemiyle göz kapağı estetiği ve göz kapağı kaldırma gibi işlemlerde yapılabilmektedir. Cilt yaşlanması, genellikle göz çevresinde başlar ve bu bölgedeki sorunlar sıklıkla insanların yaşını ve enerjisini yansıtan bir faktördür. Göz kapağı estetiği, göz çevresindeki sorunların düzeltilmesinde etkili bir çözüm sunar. CO2 Fraksiyonel Lazer, lazer ışığını kullanarak cildin mikroskobik delikler oluşturmasını ve bu sayede kendi kendini iyileştirmesini teşvik eder. Bu, cildin yeniden yapılanmasına yardımcı olur ve gençleşme sürecini hızlandırır. Sağlıklı bir görünüm elde etmek ve gençleşmek isteyenler için bu teknoloji uygun hastalarda kullanıldığında yüz güldüren sonuçlar veriyor.”

Haberin Devamı

HIZLI İYİLEŞME SÜRECİ

Göz kapağı estetiği için CO2 Fraksiyonel Lazer teknolojisinin, cerrahi müdahale gerektirmeyen ve hızlı iyileşme süreleri sunan yenilikçi bir seçenek olarak öne çıktığını kaydeden Karaca, “Bu teknoloji, cilt gençleştirme ve göz kapağı estetiği amacıyla giderek daha fazla tercih ediliyor. Bu gelişmeler, göz kapağı estetiği arayışında olan kişilere daha güvenli ve etkili seçenekler sunmaktadır” diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!